AAEEE Admit Card 2022 – Download Hall Ticket, Exam Date

By - | Last Updated - February 26, 2022

Overview Eligibility Criteria Important Dates Syllabus Admit Card

AAEEE Admit Card 2022- organiser will release the AAEEE admit card 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their AAEEE admit card 2022 by logging in to the candidate portal using registration number, date of birth and mobile number.

AAEEE Admit card

Candidates will need their registration number and security code for AAEEE admit card 2022 download. Candidates will find important details like AAEEE exam date and time, exam centre address, etc. in AAEEE admit card 2022. For more details on AAEEE admit card 2022, check the complete article below.

organiser will release AAEEE 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the AAEEE admit card for their respective course in online mode. To download AAEEE 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through AAEEE 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the AAEEE 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the AAEEE 2022 admit card safely. Read the full article to know more about AAEEE 2022 Admit Card.

Must Read

AAEEE Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus AAEEE Syllabus PDF
Website officialsite

AAEEE Admit Card 2022 Date (Session 4)

The AAEEE 2022 admit card date is released. The AAEEE admit card 2022 release date and time are given below.

AAEEE Admit Card 2022 Date

Particulars Details
AAEEE admit card 2022 release date To be notified
Last date to download AAEEE admit card To be notified
AAEEE 2022 exam date examdate

AAEEE Admit Card 2022

The authorities will release the AAEEE admit card 2022 online on the official website for the third session. The AAEEE admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for AAEEE 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading AAEEE hall ticket 2022:

How to download AAEEE Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of AAEEE 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download AAEEE admit card 2022:

Steps to download AAEEE 2022 admit card

  1. Visit the AAEEE official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on AAEEE Login
  4. Click on the AAEEE admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

Corrections in AAEEE 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of AAEEE. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details Mentioned on AAEEE Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in AAEEE admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your AAEEE admit card:

Candidate’s name Photograph and Signature
Application number Exam Center
Test date Exam center/venue address
Timings of the exam Subject Opted for Part IV of AAEEE 2022
Signature and photograph of the examinee AAEEE 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When AAEEE 2022 Admit Card will be available?

Ans: AAEEE 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the AAEEE 2022 Admit Card?

Ans: AAEEE admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the AAEEE 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the AAEEE admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the AAEEE admit card?

Answer: The authorities shall release AAEEE admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of AAEEE 2022?

Answer: The AAEEE admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the AAEEE admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their AAEEE 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my AAEEE 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their AAEEE application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in AAEEE 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in AAEEE admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, AAEEE 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, AAEEE 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the AAEEE to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my AAEEE 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the AAEEE admit card safe as the scores of AAEEE will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for AAEEE admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading AAEEE admit card.

Ques 12: When will I receive my AAEEE admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download AAEEE 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the AAEEE exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article