AAU VET Admit Card 2022 – Download Hall Ticket, Exam Date

AAU VET Admit Card 2022- organiser has released the admit card of AAU VET 2022 on admitcarddate. The AAU VET 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser AAU VET admit card 2022 is updated on this page. To download the AAU VET 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

AAU VET Admit card

It must be noted that the admit card of AAU VET 2022 is an important document and no candidate will be allowed to appear for the exam without a valid admit card. Candidates will also be intimated about the release of AAU VET hall ticket through email/SMS. AAU VET will be conducted as a computer-based exam across the country. Read the full article to know more about the AAU VET admit card, important dates, steps to download admit card, exam day guidelines and much more.

organiser will release AAU VET admit card 2022 tentatively in third week of August. AAU VET 2022 admit card will be available online on the AAU VET 2022 official website. AAU VET hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For AAU VET 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

AAU VET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus AAU VET Syllabus PDF
Website officialsite

AAU VET Admit Card 2022 Date

organiser will release the AAU VET 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for AAU VET 2022 in the given table

AAU VET Admit Card Date

Events AAU VET 2022 Date
AAU VET 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
AAU VET 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

AAU VET Admit Card 2022

The authorities will release the AAU VET admit card 2022 online on the official website for the third session. The AAU VET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for AAU VET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading AAU VET hall ticket 2022:

How to Download AAU VET Admit Card 2022?

AAU VET Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your AAU VET Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download AAU VET Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

Corrections in AAU VET 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of AAU VET. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

AAU VET 2022 Admit Card – Details mentioned

The AAU VET admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • AAU VET 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of AAU VET organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When AAU VET 2022 Admit Card will be available?

Ans: AAU VET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the AAU VET 2022 Admit Card?

Ans: AAU VET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download AAU VET 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of AAU VET. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the AAU VET admit card?

Answer: The authorities shall release AAU VET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of AAU VET 2022?

Answer: The AAU VET admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the AAU VET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the AAU VET exam centre.

Ques 7 : I forgot my AAU VET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their AAU VET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in AAU VET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in AAU VET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, AAU VET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, AAU VET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the AAU VET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my AAU VET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the AAU VET admit card safe as the scores of AAU VET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for AAU VET admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading AAU VET admit card.

Ques 12: When will I receive my AAU VET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download AAU VET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the AAU VET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized