ACJ Entrance Exam Admit Card 2022 – Download Hall Ticket, Exam Date

ACJ Entrance Exam Admit Card 2022- organiser will release the ACJ Entrance Exam admit card 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their ACJ Entrance Exam admit card 2022 by logging in to the candidate portal using registration number, date of birth and mobile number.

ACJ Entrance Exam Admit card

Candidates will need their registration number and security code for ACJ Entrance Exam admit card 2022 download. Candidates will find important details like ACJ Entrance Exam exam date and time, exam centre address, etc. in ACJ Entrance Exam admit card 2022. For more details on ACJ Entrance Exam admit card 2022, check the complete article below.

organiser will release ACJ Entrance Exam 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the ACJ Entrance Exam admit card for their respective course in online mode. To download ACJ Entrance Exam 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through ACJ Entrance Exam 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the ACJ Entrance Exam 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the ACJ Entrance Exam 2022 admit card safely. Read the full article to know more about ACJ Entrance Exam 2022 Admit Card.

ACJ Entrance Exam Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus ACJ Entrance Exam Syllabus PDF
Website officialsite

ACJ Entrance Exam Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the ACJ Entrance Exam exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

ACJ Entrance Exam Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of ACJ Entrance Exam 2022 To be notified
Release of ACJ Entrance Exam Hall Ticket To be notified
ACJ Entrance Exam 2022 Examination To be notified

ACJ Entrance Exam Admit Card 2022

The authorities will release the ACJ Entrance Exam admit card 2022 online on the official website for the third session. The ACJ Entrance Exam admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for ACJ Entrance Exam 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading ACJ Entrance Exam hall ticket 2022:

How TO Download ACJ Entrance Exam Admit Card 2022

Candidates who submitted the ACJ Entrance Exam application form before last date will be issued their admit cards online through the official website. The ACJ Entrance Exam 2022 admit card shall contain various important details including exam day guidelines for the candidates. It is an important document to be mandatorily carried at the exam centre for verification purposes. Candidates may find the process of downloading the same below.

Steps to ACJ Entrance Exam Admit Card 2022 download

  1. Visit the ACJ Entrance Exam official website at vyapam.cgstate.gov.in
  2. Click on the link to ACJ Entrance Exam 2022
  3. Here, click on the link to ACJ Entrance Exam admit card 2022 download
  4. Candidates will have to enter their registration number and security code in the section provided
  5. ACJ Entrance Exam admit card 2022 shall appear on the screen.

The discrepancy in ACJ Entrance Exam Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the ACJ Entrance Exam admit card 2022 carefully and contact the Chairman, ACJ Entrance Exam 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the ACJ Entrance Exam admit card 2022.

Details Mentioned in ACJ Entrance Exam Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for ACJ Entrance Exam exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of ACJ Entrance Exam exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When ACJ Entrance Exam 2022 Admit Card will be available?

Ans: ACJ Entrance Exam 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the ACJ Entrance Exam 2022 Admit Card?

Ans: ACJ Entrance Exam admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download ACJ Entrance Exam 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of ACJ Entrance Exam. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the ACJ Entrance Exam admit card?

Answer: The authorities shall release ACJ Entrance Exam admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of ACJ Entrance Exam 2022?

Answer: The ACJ Entrance Exam admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of ACJ Entrance Exam 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my ACJ Entrance Exam 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their ACJ Entrance Exam application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in ACJ Entrance Exam 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in ACJ Entrance Exam admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, ACJ Entrance Exam 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, ACJ Entrance Exam 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the ACJ Entrance Exam to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my ACJ Entrance Exam 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the ACJ Entrance Exam admit card safe as the scores of ACJ Entrance Exam will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the ACJ Entrance Exam admit card?

Answer: Applicants will be able to download the ACJ Entrance Exam 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my ACJ Entrance Exam admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download ACJ Entrance Exam 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the ACJ Entrance Exam exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized