ACT Admit Card 2022 – Download Hall Ticket, Exam Date

ACT Admit Card 2022- organiser had released the ACT 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, ACT admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the ACT hall ticket 2022 by logging into the ACT web portal using the application number and password.

ACT Admit card

ACT admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the ACT exam before the last date. Candidates must download their ACT admit card 2022 and keep it safe.

The organiser has released ACT admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their ACT 2022 admit card using the direct link provided below. ACT 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 ACT admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

ACT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus ACT Syllabus PDF
Website officialsite

ACT Admit Card 2022 Date

organiser will release the ACT 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for ACT 2022 in the given table

ACT Admit Card Date

Events ACT 2022 Date
ACT 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
ACT 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

ACT Admit Card 2022

Candidates will be able to download the ACT admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their ACT 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the ACT exam centres without a valid admit card of ACT 2022.

How to download ACT Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the ACT 2022 admit card online on its official website officialsite. The admit card of ACT 2022 can be downloaded through ACT 2022 login using the application number and date of birth. For ACTs admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the ACT 2022 admit card direct link:

Steps for ACT Admit Card Download 2022

Candidates have to follow the series of steps below for ACT 2022 admit card download.

  1. Visit the ACT official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download ACT Admit Card”
  3. In the ACT login, enter the ACT 2022 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download ACT admit card 2022 and save.

The discrepancy in ACT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the ACT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, ACT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the ACT admit card 2022.

ACT 2022 Admit Card – Details mentioned

The ACT admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • ACT 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of ACT organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When ACT 2022 Admit Card will be available?

Ans: ACT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the ACT 2022 Admit Card?

Ans: ACT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download ACT 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of ACT. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the ACT admit card?

Answer: The authorities shall release ACT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of ACT 2022?

Answer: The ACT admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of ACT 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my ACT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their ACT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in ACT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in ACT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, ACT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, ACT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the ACT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my ACT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the ACT admit card safe as the scores of ACT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for ACT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading ACT admit card.

Ques 12: When will I receive my ACT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download ACT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the ACT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized