AEEE Admit Card

AEEE Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of AEEE 2022 in online mode on admitcarddate. The AEEE admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, AEEE 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the AEEE hall ticket 2022.

AEEE Admit card

Candidates will need their registration number and security code for AEEE admit card 2022 download. Candidates will find important details like AEEE exam date and time, exam centre address, etc. in AEEE admit card 2022. For more details on AEEE admit card 2022, check the complete article below.

AEEE 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to AEEE Admit card in the given article.

AEEE Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus AEEE Syllabus PDF
Website officialsite

AEEE Admit Card 2022 Date

organiser will release the AEEE 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for AEEE 2022 in the given table

AEEE Admit Card Date

Events AEEE 2022 Date
AEEE 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
AEEE 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

AEEE Admit Card 2022

Candidates will be able to download the AEEE admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their AEEE 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the AEEE exam centres without a valid admit card of AEEE 2022.

How to download AEEE Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their AEEE 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of AEEE 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download AEEE 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. AEEE admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

Corrections in AEEE 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of AEEE. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

AEEE 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the AEEE admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the AEEEs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s AEEE 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When AEEE 2022 Admit Card will be available?

Ans: AEEE 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the AEEE 2022 Admit Card?

Ans: AEEE admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the AEEE 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the AEEE admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the AEEE admit card?

Answer: The authorities shall release AEEE admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of AEEE 2022?

Answer: The AEEE admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the AEEE exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the AEEE exam centre.

Ques 7 : I forgot my AEEE 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their AEEE application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in AEEE 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in AEEE admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, AEEE 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, AEEE 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the AEEE to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my AEEE 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the AEEE admit card safe as the scores of AEEE will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for AEEE admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading AEEE admit card.

Ques 12: When will I receive my AEEE admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download AEEE 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the AEEE exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized