AIBE Admit Card

By - | Last Updated - February 26, 2022

AIBE Admit Card 2022 – organiser will release AIBE 2022 admit card for the third test at officialsite. The direct link to download AIBE 2022 admit card will be provided here. Candidates need their AIBE 2022 application form number and password for downloading AIBE admit card 2022.

AIBE Admit card

The details required to download the AIBE admit card 2022 are registration number and password. AIBE admit card mentions candidates personal details, AIBE exam centre, exam day details and important instructions. The AIBE 2022 admit card is an important document. Applicants are not allowed to appear for the examination without the admit card. Applicants appearing for the AIBE exam must carry one valid ID proof along with the admit card. In case of any discrepancy in the AIBE admit card 2022, candidates must contact the exam conducting authority atleast one week before the commencement of the exam.

The organiser has released AIBE admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their AIBE 2022 admit card using the direct link provided below. AIBE 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 AIBE admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

Must Read

AIBE Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus AIBE Syllabus PDF
Website officialsite

AIBE Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the AIBE exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

AIBE Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of AIBE 2022 To be notified
Release of AIBE Hall Ticket To be notified
AIBE 2022 Examination To be notified

AIBE Admit Card 2022

Candidates will be able to download the AIBE admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their AIBE 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the AIBE exam centres without a valid admit card of AIBE 2022.

How to Download AIBE Admit Card 2022?

AIBE Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your AIBE Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download AIBE Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

The discrepancy in AIBE Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the AIBE admit card 2022 carefully and contact the Chairman, AIBE 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the AIBE admit card 2022.

Details provided in AIBE admit card 2022

Candidates will find the information given below in the AIBE 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • AIBE attempt
  • AIBE exam date and time
  • Name and address of AIBE 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • AIBE Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When AIBE 2022 Admit Card will be available?

Ans: AIBE 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the AIBE 2022 Admit Card?

Ans: AIBE admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download AIBE admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit AIBE official website at officialsite and login using their application number and password to download AIBE hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the AIBE admit card?

Answer: The authorities shall release AIBE admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of AIBE 2022?

Answer: The AIBE admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the AIBE admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their AIBE 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my AIBE 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their AIBE application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in AIBE 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in AIBE admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, AIBE 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, AIBE 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the AIBE to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my AIBE 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the AIBE admit card safe as the scores of AIBE will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the AIBE Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their AIBE Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my AIBE admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download AIBE 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the AIBE exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article