AIEED Admit Card

By - | Last Updated - February 26, 2022

AIEED Admit Card 2022- organiser had released the AIEED 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, AIEED admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the AIEED hall ticket 2022 by logging into the AIEED web portal using the application number and password.

AIEED Admit card

AIEED admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the AIEED exam before the last date. Candidates must download their AIEED admit card 2022 and keep it safe.

organiser will release AIEED admit card 2022 tentatively in third week of August. AIEED 2022 admit card will be available online on the AIEED 2022 official website. AIEED hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For AIEED 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

Must Read

AIEED Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusAIEED Syllabus PDF
Websiteofficialsite

AIEED Admit Card 2022 Date (Session 4)

The AIEED 2022 admit card date is released. The AIEED admit card 2022 release date and time are given below.

AIEED Admit Card 2022 Date

ParticularsDetails
AIEED admit card 2022 release dateTo be notified
Last date to download AIEED admit cardTo be notified
AIEED 2022 exam dateexamdate

AIEED Admit Card 2022

Candidates will be able to download the AIEED admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their AIEED 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the AIEED exam centres without a valid admit card of AIEED 2022.

How to download AIEED Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their AIEED 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of AIEED 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download AIEED 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. AIEED admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

The discrepancy in AIEED Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the AIEED admit card 2022 carefully and contact the Chairman, AIEED 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the AIEED admit card 2022.

AIEED Admit Card 2022 Details

The following details will be mentioned in the AIEED Admit Card 2022-

  • Name of Candidate
  • Name of Parents/Guardian
  • Date of Birth
  • Gender
  • Category
  • AIEED 2022 Roll Number
  • AIEED 2022 Roll Number
  • Centre Code
  • Status of Person with Disability
  • Photograph of Candidates
  • Signature of Candidates
  • Name and Address of Allotted Exam Centre
  • Date and Timing of Exam
  • Registration Status of AIEED 2022
  • Signature of Chairman
  • Exam Day Guidelines

Frequently Asked Question

Ques 1: When AIEED 2022 Admit Card will be available?

Ans: AIEED 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the AIEED 2022 Admit Card?

Ans: AIEED admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the AIEED 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their AIEED admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the AIEED admit card?

Answer: The authorities shall release AIEED admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of AIEED 2022?

Answer: The AIEED admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the AIEED admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their AIEED 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my AIEED 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their AIEED application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in AIEED 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in AIEED admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, AIEED 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, AIEED 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the AIEED to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my AIEED 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the AIEED admit card safe as the scores of AIEED will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the AIEED Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their AIEED Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my AIEED admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download AIEED 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the AIEED exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article