AIFD WAT Admit Card

By - | Last Updated - February 26, 2022

AIFD WAT Admit Card 2022 – organiser will release the AIFD WAT admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for AIFD WAT 2022 will be able to download their admit card from the official website.

AIFD WAT Admit card

Candidates registered for AIFD WAT exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of AIFD WAT 2022. Details regarding the allotted AIFD WAT exam centre 2022 will be available in the AIFD WAT hall ticket 2022.

organiser has announced AIFD WAT 2022 admit card release date. The authorities will release AIFD WAT admit card 2022 on admitcarddate. AIFD WAT 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of AIFD WAT 2022 from the official website. To check AIFD WAT admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the AIFD WAT 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the AIFD WAT 2022 admission process is over.

AIFD WAT Admit Card 2023 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusAIFD WAT Syllabus PDF
Websiteofficialsite

AIFD WAT Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the AIFD WAT exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

AIFD WAT Admit Card Date 2022

EventsDates
Slot Booking of AIFD WAT 2022To be notified
Release of AIFD WAT Hall TicketTo be notified
AIFD WAT 2022 ExaminationTo be notified

AIFD WAT Admit Card 2022

The authorities will release the AIFD WAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The AIFD WAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for AIFD WAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading AIFD WAT hall ticket 2022:

How to download AIFD WAT Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of AIFD WAT 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download AIFD WAT admit card 2022:

Steps to download AIFD WAT 2022 admit card

  1. Visit the AIFD WAT official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on AIFD WAT Login
  4. Click on the AIFD WAT admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

The discrepancy in AIFD WAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the AIFD WAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, AIFD WAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the AIFD WAT admit card 2022.

Details Mentioned on AIFD WAT Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in AIFD WAT admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your AIFD WAT admit card:

Candidate’s namePhotograph and Signature
Application numberExam Center
Test dateExam center/venue address
Timings of the examSubject Opted for Part IV of AIFD WAT 2022
Signature and photograph of the examineeAIFD WAT 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When AIFD WAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: AIFD WAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the AIFD WAT 2022 Admit Card?

Ans: AIFD WAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the AIFD WAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the AIFD WAT admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the AIFD WAT admit card?

Answer: The authorities shall release AIFD WAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of AIFD WAT 2022?

Answer: The AIFD WAT admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the AIFD WAT admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their AIFD WAT 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my AIFD WAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their AIFD WAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in AIFD WAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in AIFD WAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, AIFD WAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, AIFD WAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the AIFD WAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my AIFD WAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the AIFD WAT admit card safe as the scores of AIFD WAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for AIFD WAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading AIFD WAT admit card.

Ques 12: When will I receive my AIFD WAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download AIFD WAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the AIFD WAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.