AIIMS MBBS Admit Card

By - | Last Updated - February 26, 2022

AIIMS MBBS Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of AIIMS MBBS 2022 in online mode on admitcarddate. The AIIMS MBBS admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, AIIMS MBBS 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the AIIMS MBBS hall ticket 2022.

AIIMS MBBS Admit card

AIIMS MBBS admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the AIIMS MBBS exam before the last date. Candidates must download their AIIMS MBBS admit card 2022 and keep it safe.

organiser has announced AIIMS MBBS 2022 admit card release date. The authorities will release AIIMS MBBS admit card 2022 on admitcarddate. AIIMS MBBS 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of AIIMS MBBS 2022 from the official website. To check AIIMS MBBS admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the AIIMS MBBS 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the AIIMS MBBS 2022 admission process is over.

Must Read

AIIMS MBBS Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusAIIMS MBBS Syllabus PDF
Websiteofficialsite

AIIMS MBBS Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the AIIMS MBBS exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

AIIMS MBBS Admit Card Date 2022

EventsDates
Slot Booking of AIIMS MBBS 2022To be notified
Release of AIIMS MBBS Hall TicketTo be notified
AIIMS MBBS 2022 ExaminationTo be notified

AIIMS MBBS Admit Card 2022

Candidates will be able to download the AIIMS MBBS admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their AIIMS MBBS 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the AIIMS MBBS exam centres without a valid admit card of AIIMS MBBS 2022.

How to download AIIMS MBBS Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the AIIMS MBBS 2022 admit card online on its official website officialsite. The admit card of AIIMS MBBS 2022 can be downloaded through AIIMS MBBS 2022 login using the application number and date of birth. For AIIMS MBBSs admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the AIIMS MBBS 2022 admit card direct link:

Steps for AIIMS MBBS Admit Card Download 2022

Candidates have to follow the series of steps below for AIIMS MBBS 2022 admit card download.

  1. Visit the AIIMS MBBS official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download AIIMS MBBS Admit Card”
  3. In the AIIMS MBBS login, enter the AIIMS MBBS 2022 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download AIIMS MBBS admit card 2022 and save.

Discrepancies in AIIMS MBBS Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the AIIMS MBBS admit card 2022 from the AIIMS MBBS official website. Or candidates find any error in the details provided in AIIMS MBBS admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the AIIMS MBBS 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details Mentioned on AIIMS MBBS Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in AIIMS MBBS admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your AIIMS MBBS admit card:

Candidate’s namePhotograph and Signature
Application numberExam Center
Test dateExam center/venue address
Timings of the examSubject Opted for Part IV of AIIMS MBBS 2022
Signature and photograph of the examineeAIIMS MBBS 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When AIIMS MBBS 2022 Admit Card will be available?

Ans: AIIMS MBBS 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the AIIMS MBBS 2022 Admit Card?

Ans: AIIMS MBBS admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the AIIMS MBBS 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their AIIMS MBBS admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the AIIMS MBBS admit card?

Answer: The authorities shall release AIIMS MBBS admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of AIIMS MBBS 2022?

Answer: The AIIMS MBBS admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the AIIMS MBBS exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the AIIMS MBBS exam centre.

Ques 7 : I forgot my AIIMS MBBS 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their AIIMS MBBS application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in AIIMS MBBS 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in AIIMS MBBS admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, AIIMS MBBS 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, AIIMS MBBS 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the AIIMS MBBS to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my AIIMS MBBS 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the AIIMS MBBS admit card safe as the scores of AIIMS MBBS will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the AIIMS MBBS Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their AIIMS MBBS Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my AIIMS MBBS admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download AIIMS MBBS 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the AIIMS MBBS exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article