AIIMS MSc Admit Card

By - | Last Updated - February 26, 2022

AIIMS MSc Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of AIIMS MSc 2022 in online mode on admitcarddate. The AIIMS MSc admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, AIIMS MSc 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the AIIMS MSc hall ticket 2022.

AIIMS MSc Admit card

organiser released the AIIMS MSc admit card 2022 on admitcarddate. The AIIMS MSc admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the AIIMS MSc 2022 admit card. Note that AIIMS MScs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the AIIMS MSc admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The AIIMS MSc 2022 exam date has been announced for all the sessions.

organiser will release AIIMS MSc 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the AIIMS MSc admit card for their respective course in online mode. To download AIIMS MSc 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through AIIMS MSc 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the AIIMS MSc 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the AIIMS MSc 2022 admit card safely. Read the full article to know more about AIIMS MSc 2022 Admit Card.

AIIMS MSc Admit Card 2023 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusAIIMS MSc Syllabus PDF
Websiteofficialsite

Important Dates of AIIMS MSc Admit Card 2022

The concerned authorities have announced AIIMS MSc admit card date 2022 on the official website of the organiser. AIIMS MSc 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

AIIMS MSc 2022 Admit Card Dates

EventsDates
AIIMS MSc Application Processapplicationstart to applicationlast
Application correction datesAugust 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022admitcarddate
AIIMS MSc Exam 2022examdate

AIIMS MSc Admit Card 2022

Candidates will be able to download the AIIMS MSc admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their AIIMS MSc 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the AIIMS MSc exam centres without a valid admit card of AIIMS MSc 2022.

How to download the AIIMS MSc admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to AIIMS MSc login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter AIIMS MSc 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘AIIMS MSc admit card’, click on it
  5. AIIMS MSc 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

Discrepancies in AIIMS MSc Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the AIIMS MSc admit card 2022 from the AIIMS MSc official website. Or candidates find any error in the details provided in AIIMS MSc admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the AIIMS MSc 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

AIIMS MSc 2022 Admit Card – Details mentioned

The AIIMS MSc admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • AIIMS MSc 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of AIIMS MSc organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When AIIMS MSc 2022 Admit Card will be available?

Ans: AIIMS MSc 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the AIIMS MSc 2022 Admit Card?

Ans: AIIMS MSc admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the AIIMS MSc 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their AIIMS MSc admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the AIIMS MSc admit card?

Answer: The authorities shall release AIIMS MSc admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my AIIMS MSc admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your AIIMS MSc Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • AIIMS MSc Paper/ Code

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of AIIMS MSc 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my AIIMS MSc 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their AIIMS MSc application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in AIIMS MSc 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in AIIMS MSc admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, AIIMS MSc 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, AIIMS MSc 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the AIIMS MSc to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my AIIMS MSc 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the AIIMS MSc admit card safe as the scores of AIIMS MSc will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for AIIMS MSc admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading AIIMS MSc admit card.

Ques 12: When will I receive my AIIMS MSc admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download AIIMS MSc 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the AIIMS MSc exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.