AIIMS PG Admit Card

By - | Last Updated - February 26, 2022

AIIMS PG Admit Card 2022 – organiser will release the AIIMS PG 2022 admit card at the official website. Candidates who filled the application form can download the AIIMS PG admit card through candidate login. Candidates first need to complete AIIMS PG slot booking 2022 to download the admit card.

AIIMS PG Admit card

organiser released the AIIMS PG admit card 2022 on admitcarddate. The AIIMS PG admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the AIIMS PG 2022 admit card. Note that AIIMS PGs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the AIIMS PG admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The AIIMS PG 2022 exam date has been announced for all the sessions.

organiser will release AIIMS PG admit card 2022 tentatively in third week of August. AIIMS PG 2022 admit card will be available online on the AIIMS PG 2022 official website. AIIMS PG hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For AIIMS PG 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

Must Read

AIIMS PG Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusAIIMS PG Syllabus PDF
Websiteofficialsite

AIIMS PG Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the AIIMS PG exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

AIIMS PG Admit Card Date 2022

EventsDates
Slot Booking of AIIMS PG 2022To be notified
Release of AIIMS PG Hall TicketTo be notified
AIIMS PG 2022 ExaminationTo be notified

AIIMS PG Admit Card 2022

The authorities will release the AIIMS PG admit card 2022 online on the official website for the third session. The AIIMS PG admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for AIIMS PG 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading AIIMS PG hall ticket 2022:

How to Download AIIMS PG Admit Card 2022?

AIIMS PG Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your AIIMS PG Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download AIIMS PG Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

Corrections in AIIMS PG 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of AIIMS PG. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

AIIMS PG 2022 Admit Card – Details mentioned

The AIIMS PG admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • AIIMS PG 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of AIIMS PG organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When AIIMS PG 2022 Admit Card will be available?

Ans: AIIMS PG 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the AIIMS PG 2022 Admit Card?

Ans: AIIMS PG admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download AIIMS PG 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of AIIMS PG. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the AIIMS PG admit card?

Answer: The authorities shall release AIIMS PG admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of AIIMS PG 2022?

Answer: The AIIMS PG admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of AIIMS PG 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my AIIMS PG 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their AIIMS PG application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in AIIMS PG 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in AIIMS PG admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, AIIMS PG 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, AIIMS PG 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the AIIMS PG to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my AIIMS PG 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the AIIMS PG admit card safe as the scores of AIIMS PG will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the AIIMS PG admit card?

Answer: Applicants will be able to download the AIIMS PG 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my AIIMS PG admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download AIIMS PG 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the AIIMS PG exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article