AIPVT 2020 Admit Card

AIPVT 2020 Admit Card 2022- organiser will release the AIPVT 2020 admit card 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their AIPVT 2020 admit card 2022 by logging in to the candidate portal using registration number, date of birth and mobile number.

AIPVT 2020 Admit card

AIPVT 2020 admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the AIPVT 2020 exam before the last date. Candidates must download their AIPVT 2020 admit card 2022 and keep it safe.

AIPVT 2020 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to AIPVT 2020 Admit card in the given article.

AIPVT 2020 Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus AIPVT 2020 Syllabus PDF
Website officialsite

AIPVT 2020 Admit Card 2022 Date (Session 4)

The AIPVT 2020 2022 admit card date is released. The AIPVT 2020 admit card 2022 release date and time are given below.

AIPVT 2020 Admit Card 2022 Date

Particulars Details
AIPVT 2020 admit card 2022 release date To be notified
Last date to download AIPVT 2020 admit card To be notified
AIPVT 2020 2022 exam date examdate

AIPVT 2020 Admit Card 2022

The authorities will release the AIPVT 2020 admit card 2022 online on the official website for the third session. The AIPVT 2020 admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for AIPVT 2020 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading AIPVT 2020 hall ticket 2022:

AIPVT 2020 Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of AIPVT 2020 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. AIPVT 2020 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. AIPVT 2020 admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

The discrepancy in AIPVT 2020 Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the AIPVT 2020 admit card 2022 carefully and contact the Chairman, AIPVT 2020 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the AIPVT 2020 admit card 2022.

AIPVT 2020 Admit Card 2022 Details

The following details will be mentioned in the AIPVT 2020 Admit Card 2022-

  • Name of Candidate
  • Name of Parents/Guardian
  • Date of Birth
  • Gender
  • Category
  • AIPVT 2020 2022 Roll Number
  • AIPVT 2020 2022 Roll Number
  • Centre Code
  • Status of Person with Disability
  • Photograph of Candidates
  • Signature of Candidates
  • Name and Address of Allotted Exam Centre
  • Date and Timing of Exam
  • Registration Status of AIPVT 2020 2022
  • Signature of Chairman
  • Exam Day Guidelines

Frequently Asked Question

Ques 1: When AIPVT 2020 2022 Admit Card will be available?

Ans: AIPVT 2020 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the AIPVT 2020 2022 Admit Card?

Ans: AIPVT 2020 admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download AIPVT 2020 admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit AIPVT 2020 official website at officialsite and login using their application number and password to download AIPVT 2020 hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the AIPVT 2020 admit card?

Answer: The authorities shall release AIPVT 2020 admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of AIPVT 2020 2022?

Answer: The AIPVT 2020 admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of AIPVT 2020 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my AIPVT 2020 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their AIPVT 2020 application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in AIPVT 2020 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in AIPVT 2020 admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, AIPVT 2020 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, AIPVT 2020 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the AIPVT 2020 to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my AIPVT 2020 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the AIPVT 2020 admit card safe as the scores of AIPVT 2020 will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the AIPVT 2020 Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their AIPVT 2020 Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my AIPVT 2020 admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download AIPVT 2020 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the AIPVT 2020 exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.