ANUPGCET Admit Card

By - | Last Updated - February 26, 2022

ANUPGCET Admit Card 2022 – organiser will release ANUPGCET 2023 admit card for the third test at officialsite. The direct link to download ANUPGCET 2023 admit card will be provided here. Candidates need their ANUPGCET 2023 application form number and password for downloading ANUPGCET admit card 2022.

ANUPGCET Admit card

organiser released the ANUPGCET admit card 2022 on admitcarddate. The ANUPGCET admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the ANUPGCET 2023 admit card. Note that ANUPGCETs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the ANUPGCET admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The ANUPGCET 2023 exam date has been announced for all the sessions.

organiser will release ANUPGCET 2023 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the ANUPGCET admit card for their respective course in online mode. To download ANUPGCET 2023 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through ANUPGCET 2023 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the ANUPGCET 2023 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the ANUPGCET 2023 admit card safely. Read the full article to know more about ANUPGCET 2023 Admit Card.

ANUPGCET Admit Card 2023 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusANUPGCET Syllabus PDF
Websiteofficialsite

Important Dates of ANUPGCET Admit Card 2022

The concerned authorities have announced ANUPGCET admit card date 2022 on the official website of the organiser. ANUPGCET 2023 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

ANUPGCET 2023 Admit Card Dates

EventsDates
ANUPGCET Application Processapplicationstart to applicationlast
Application correction datesAugust 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022admitcarddate
ANUPGCET Exam 2022examdate

ANUPGCET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the ANUPGCET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their ANUPGCET 2023 admit card. No candidate will be allowed to enter the ANUPGCET exam centres without a valid admit card of ANUPGCET 2023.

How to download the ANUPGCET admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to ANUPGCET login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter ANUPGCET 2023 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘ANUPGCET admit card’, click on it
  5. ANUPGCET 2023 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

Corrections in ANUPGCET 2023 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of ANUPGCET. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

ANUPGCET 2023 Admit Card – Details mentioned

The ANUPGCET admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • ANUPGCET 2023 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of ANUPGCET organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When ANUPGCET 2023 Admit Card will be available?

Ans: ANUPGCET 2023 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the ANUPGCET 2023 Admit Card?

Ans: ANUPGCET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the ANUPGCET 2023 admit card?

Answer: Candidates can download their ANUPGCET admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the ANUPGCET admit card?

Answer: The authorities shall release ANUPGCET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of ANUPGCET 2023?

Answer: The ANUPGCET admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the ANUPGCET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the ANUPGCET exam centre.

Ques 7 : I forgot my ANUPGCET 2023 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their ANUPGCET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in ANUPGCET 2023 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in ANUPGCET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, ANUPGCET 2023 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, ANUPGCET 2023 candidates will be required to take a coloured printout of the ANUPGCET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my ANUPGCET 2023 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the ANUPGCET admit card safe as the scores of ANUPGCET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the ANUPGCET Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their ANUPGCET Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my ANUPGCET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download ANUPGCET 2023 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the ANUPGCET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Leave a Comment