AP PGLCET Admit Card

AP PGLCET Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of AP PGLCET 2022 in online mode on admitcarddate. The AP PGLCET admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, AP PGLCET 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the AP PGLCET hall ticket 2022.

AP PGLCET Admit card

organiser released the AP PGLCET admit card 2022 on admitcarddate. The AP PGLCET admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the AP PGLCET 2022 admit card. Note that AP PGLCETs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the AP PGLCET admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The AP PGLCET 2022 exam date has been announced for all the sessions.

organiser will release the AP PGLCET 2022 admit card on the official website. The official AP PGLCET 2022 admit card date will be announced soon. Registered candidates will be required to complete the slot booking process to download the AP PGLCET 2022 admit card. Details such as the allotted exam date. timings, instructions to follow and more will be available on the AP PGLCET 2022 admit card. Without the AP PGLCET admit card, the candidates will not be allowed to attempt the entrance examination. Read the full article to know more details about AP PGLCET 2022 Admit Card.

AP PGLCET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus AP PGLCET Syllabus PDF
Website officialsite

AP PGLCET Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the AP PGLCET exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

AP PGLCET Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of AP PGLCET 2022 To be notified
Release of AP PGLCET Hall Ticket To be notified
AP PGLCET 2022 Examination To be notified

AP PGLCET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the AP PGLCET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their AP PGLCET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the AP PGLCET exam centres without a valid admit card of AP PGLCET 2022.

How to download AP PGLCET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their AP PGLCET 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of AP PGLCET 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download AP PGLCET 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. AP PGLCET admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in AP PGLCET Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their AP PGLCET admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in AP PGLCET admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in AP PGLCET admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

AP PGLCET Admit Card 2022 Details

The following details will be mentioned in the AP PGLCET Admit Card 2022-

  • Name of Candidate
  • Name of Parents/Guardian
  • Date of Birth
  • Gender
  • Category
  • AP PGLCET 2022 Roll Number
  • AP PGLCET 2022 Roll Number
  • Centre Code
  • Status of Person with Disability
  • Photograph of Candidates
  • Signature of Candidates
  • Name and Address of Allotted Exam Centre
  • Date and Timing of Exam
  • Registration Status of AP PGLCET 2022
  • Signature of Chairman
  • Exam Day Guidelines

Frequently Asked Question

Ques 1: When AP PGLCET 2022 Admit Card will be available?

Ans: AP PGLCET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the AP PGLCET 2022 Admit Card?

Ans: AP PGLCET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the AP PGLCET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their AP PGLCET admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the AP PGLCET admit card?

Answer: The authorities shall release AP PGLCET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of AP PGLCET 2022?

Answer: The AP PGLCET admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the AP PGLCET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the AP PGLCET exam centre.

Ques 7 : I forgot my AP PGLCET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their AP PGLCET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in AP PGLCET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in AP PGLCET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, AP PGLCET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, AP PGLCET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the AP PGLCET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my AP PGLCET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the AP PGLCET admit card safe as the scores of AP PGLCET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the AP PGLCET Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their AP PGLCET Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my AP PGLCET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download AP PGLCET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the AP PGLCET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized