Assam CEE Admit Card

Assam CEE Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of Assam CEE 2022 in online mode on admitcarddate. The Assam CEE admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, Assam CEE 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the Assam CEE hall ticket 2022.

Assam CEE Admit card

It must be noted that the admit card of Assam CEE 2022 is an important document and no candidate will be allowed to appear for the exam without a valid admit card. Candidates will also be intimated about the release of Assam CEE hall ticket through email/SMS. Assam CEE will be conducted as a computer-based exam across the country. Read the full article to know more about the Assam CEE admit card, important dates, steps to download admit card, exam day guidelines and much more.

organiser will release Assam CEE admit card 2022 tentatively in third week of August. Assam CEE 2022 admit card will be available online on the Assam CEE 2022 official website. Assam CEE hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For Assam CEE 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

Assam CEE Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus Assam CEE Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of Assam CEE Admit Card 2022

The concerned authorities have announced Assam CEE admit card date 2022 on the official website of the organiser. Assam CEE 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

Assam CEE 2022 Admit Card Dates

Events Dates
Assam CEE Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
Assam CEE Exam 2022 examdate

Assam CEE Admit Card 2022

The authorities will release the Assam CEE admit card 2022 online on the official website for the third session. The Assam CEE admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for Assam CEE 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading Assam CEE hall ticket 2022:

How to Download Assam CEE Admit Card 2022?

Assam CEE Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your Assam CEE Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download Assam CEE Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

Discrepancies in Assam CEE Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the Assam CEE admit card 2022 from the Assam CEE official website. Or candidates find any error in the details provided in Assam CEE admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the Assam CEE 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details Mentioned in Assam CEE Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for Assam CEE exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of Assam CEE exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When Assam CEE 2022 Admit Card will be available?

Ans: Assam CEE 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the Assam CEE 2022 Admit Card?

Ans: Assam CEE admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the Assam CEE 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the Assam CEE admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the Assam CEE admit card?

Answer: The authorities shall release Assam CEE admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of Assam CEE 2022?

Answer: The Assam CEE admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of Assam CEE 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my Assam CEE 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their Assam CEE application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in Assam CEE 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in Assam CEE admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, Assam CEE 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, Assam CEE 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the Assam CEE to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my Assam CEE 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the Assam CEE admit card safe as the scores of Assam CEE will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for Assam CEE admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading Assam CEE admit card.

Ques 12: When will I receive my Assam CEE admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download Assam CEE 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the Assam CEE exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized