AUAT Admit Card

AUAT Admit Card 2022 – organiser will release AUAT 2022 admit card for the third test at officialsite. The direct link to download AUAT 2022 admit card will be provided here. Candidates need their AUAT 2022 application form number and password for downloading AUAT admit card 2022.

AUAT Admit card

organiser released the AUAT admit card 2022 on admitcarddate. The AUAT admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the AUAT 2022 admit card. Note that AUATs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the AUAT admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The AUAT 2022 exam date has been announced for all the sessions.

organiser will release AUAT admit card 2022 tentatively in third week of August. AUAT 2022 admit card will be available online on the AUAT 2022 official website. AUAT hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For AUAT 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

AUAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus AUAT Syllabus PDF
Website officialsite

AUAT Admit Card 2022 Date (Session 4)

The AUAT 2022 admit card date is released. The AUAT admit card 2022 release date and time are given below.

AUAT Admit Card 2022 Date

Particulars Details
AUAT admit card 2022 release date To be notified
Last date to download AUAT admit card To be notified
AUAT 2022 exam date examdate

AUAT Admit Card 2022

Candidates will be able to download the AUAT admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their AUAT 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the AUAT exam centres without a valid admit card of AUAT 2022.

How to download AUAT Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of AUAT 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download AUAT admit card 2022:

Steps to download AUAT 2022 admit card

  1. Visit the AUAT official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on AUAT Login
  4. Click on the AUAT admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

Discrepancies in AUAT Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their AUAT admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in AUAT admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in AUAT admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

AUAT Admit Card 2022 Details

The following details will be mentioned in the AUAT Admit Card 2022-

  • Name of Candidate
  • Name of Parents/Guardian
  • Date of Birth
  • Gender
  • Category
  • AUAT 2022 Roll Number
  • AUAT 2022 Roll Number
  • Centre Code
  • Status of Person with Disability
  • Photograph of Candidates
  • Signature of Candidates
  • Name and Address of Allotted Exam Centre
  • Date and Timing of Exam
  • Registration Status of AUAT 2022
  • Signature of Chairman
  • Exam Day Guidelines

Frequently Asked Question

Ques 1: When AUAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: AUAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the AUAT 2022 Admit Card?

Ans: AUAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the AUAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their AUAT admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the AUAT admit card?

Answer: The authorities shall release AUAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of AUAT 2022?

Answer: The AUAT admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of AUAT 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my AUAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their AUAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in AUAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in AUAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, AUAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, AUAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the AUAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my AUAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the AUAT admit card safe as the scores of AUAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the AUAT admit card?

Answer: Applicants will be able to download the AUAT 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my AUAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download AUAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the AUAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.