AUCET Admit Card

AUCET Admit Card 2022- organiser had released the AUCET 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, AUCET admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the AUCET hall ticket 2022 by logging into the AUCET web portal using the application number and password.

AUCET Admit card

Information regarding the AUCET 2022 exam centre will also be available in the AUCET 2022 admit card. To download the AUCET admit card, candidates will need to enter their AUCET 2022 enrollment ID and password. AUCET exam admit card 2022 is a mandatory document as no candidate will be allowed to appear for AUCET exam without it. Read the full article to know all the important details related to the AUCET admit card 2022.

The organiser has released AUCET admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their AUCET 2022 admit card using the direct link provided below. AUCET 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 AUCET admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

AUCET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus AUCET Syllabus PDF
Website officialsite

AUCET Admit Card 2022 Date (Session 4)

The AUCET 2022 admit card date is released. The AUCET admit card 2022 release date and time are given below.

AUCET Admit Card 2022 Date

Particulars Details
AUCET admit card 2022 release date To be notified
Last date to download AUCET admit card To be notified
AUCET 2022 exam date examdate

AUCET Admit Card 2022

The authorities will release the AUCET admit card 2022 online on the official website for the third session. The AUCET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for AUCET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading AUCET hall ticket 2022:

How to download the AUCET admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to AUCET login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter AUCET 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘AUCET admit card’, click on it
  5. AUCET 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

The discrepancy in AUCET Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the AUCET admit card 2022 carefully and contact the Chairman, AUCET 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the AUCET admit card 2022.

Details Mentioned in AUCET Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for AUCET exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of AUCET exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When AUCET 2022 Admit Card will be available?

Ans: AUCET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the AUCET 2022 Admit Card?

Ans: AUCET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the AUCET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the AUCET admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the AUCET admit card?

Answer: The authorities shall release AUCET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of AUCET 2022?

Answer: The AUCET admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the AUCET admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their AUCET 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my AUCET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their AUCET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in AUCET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in AUCET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, AUCET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, AUCET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the AUCET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my AUCET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the AUCET admit card safe as the scores of AUCET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for AUCET admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading AUCET admit card.

Ques 12: When will I receive my AUCET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download AUCET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the AUCET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized