BCECE Admit Card

By - | Last Updated - February 26, 2022

BCECE Admit Card 2022 – organiser will release the BCECE 2022 admit card at the official website. Candidates who filled the application form can download the BCECE admit card through candidate login. Candidates first need to complete BCECE slot booking 2022 to download the admit card.

BCECE Admit card

Information regarding the BCECE 2022 exam centre will also be available in the BCECE 2022 admit card. To download the BCECE admit card, candidates will need to enter their BCECE 2022 enrollment ID and password. BCECE exam admit card 2022 is a mandatory document as no candidate will be allowed to appear for BCECE exam without it. Read the full article to know all the important details related to the BCECE admit card 2022.

organiser will release BCECE 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the BCECE admit card for their respective course in online mode. To download BCECE 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through BCECE 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the BCECE 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the BCECE 2022 admit card safely. Read the full article to know more about BCECE 2022 Admit Card.

Must Read

BCECE Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusBCECE Syllabus PDF
Websiteofficialsite

BCECE Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the BCECE exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

BCECE Admit Card Date 2022

EventsDates
Slot Booking of BCECE 2022To be notified
Release of BCECE Hall TicketTo be notified
BCECE 2022 ExaminationTo be notified

BCECE Admit Card 2022

Candidates will be able to download the BCECE admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their BCECE 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the BCECE exam centres without a valid admit card of BCECE 2022.

How TO Download BCECE Admit Card 2022

Candidates who submitted the BCECE application form before last date will be issued their admit cards online through the official website. The BCECE 2022 admit card shall contain various important details including exam day guidelines for the candidates. It is an important document to be mandatorily carried at the exam centre for verification purposes. Candidates may find the process of downloading the same below.

Steps to BCECE Admit Card 2022 download

  1. Visit the BCECE official website at vyapam.cgstate.gov.in
  2. Click on the link to BCECE 2022
  3. Here, click on the link to BCECE admit card 2022 download
  4. Candidates will have to enter their registration number and security code in the section provided
  5. BCECE admit card 2022 shall appear on the screen.

Discrepancies in BCECE Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the BCECE admit card 2022 from the BCECE official website. Or candidates find any error in the details provided in BCECE admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the BCECE 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

BCECE 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the BCECE admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the BCECEs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s BCECE 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When BCECE 2022 Admit Card will be available?

Ans: BCECE 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the BCECE 2022 Admit Card?

Ans: BCECE admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download BCECE admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit BCECE official website at officialsite and login using their application number and password to download BCECE hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the BCECE admit card?

Answer: The authorities shall release BCECE admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of BCECE 2022?

Answer: The BCECE admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the BCECE exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the BCECE exam centre.

Ques 7 : I forgot my BCECE 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their BCECE application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in BCECE 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in BCECE admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, BCECE 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, BCECE 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the BCECE to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my BCECE 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the BCECE admit card safe as the scores of BCECE will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for BCECE admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading BCECE admit card.

Ques 12: When will I receive my BCECE admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download BCECE 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the BCECE exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article