BHU UET Admit Card

BHU UET Admit Card 2022- organiser will release the admit card of BHU UET 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their BHU UET admit card 2022 by logging into the candidate portal using their User Id and password. BHU UET admit card will provide the details of the exam date, time and exam centre venue along with the basic details of the candidates.

BHU UET Admit card

Information regarding the BHU UET 2022 exam centre will also be available in the BHU UET 2022 admit card. To download the BHU UET admit card, candidates will need to enter their BHU UET 2022 enrollment ID and password. BHU UET exam admit card 2022 is a mandatory document as no candidate will be allowed to appear for BHU UET exam without it. Read the full article to know all the important details related to the BHU UET admit card 2022.

The organiser has released BHU UET admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their BHU UET 2022 admit card using the direct link provided below. BHU UET 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 BHU UET admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

BHU UET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus BHU UET Syllabus PDF
Website officialsite

BHU UET Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the BHU UET exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

BHU UET Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of BHU UET 2022 To be notified
Release of BHU UET Hall Ticket To be notified
BHU UET 2022 Examination To be notified

BHU UET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the BHU UET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their BHU UET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the BHU UET exam centres without a valid admit card of BHU UET 2022.

How to download BHU UET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their BHU UET 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of BHU UET 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download BHU UET 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. BHU UET admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

Corrections in BHU UET 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of BHU UET. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details Mentioned in BHU UET Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for BHU UET exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of BHU UET exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When BHU UET 2022 Admit Card will be available?

Ans: BHU UET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the BHU UET 2022 Admit Card?

Ans: BHU UET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download BHU UET admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit BHU UET official website at officialsite and login using their application number and password to download BHU UET hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the BHU UET admit card?

Answer: The authorities shall release BHU UET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of BHU UET 2022?

Answer: The BHU UET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the BHU UET admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their BHU UET 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my BHU UET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their BHU UET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in BHU UET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in BHU UET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, BHU UET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, BHU UET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the BHU UET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my BHU UET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the BHU UET admit card safe as the scores of BHU UET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for BHU UET admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading BHU UET admit card.

Ques 12: When will I receive my BHU UET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download BHU UET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the BHU UET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized