BITSAT Admit Card

BITSAT Admit Card 2022- organiser has released the admit card of BITSAT 2022 on admitcarddate. The BITSAT 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser BITSAT admit card 2022 is updated on this page. To download the BITSAT 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

BITSAT Admit card

Candidates registered for BITSAT exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of BITSAT 2022. Details regarding the allotted BITSAT exam centre 2022 will be available in the BITSAT hall ticket 2022.

The organiser has released BITSAT admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their BITSAT 2022 admit card using the direct link provided below. BITSAT 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 BITSAT admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

BITSAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus BITSAT Syllabus PDF
Website officialsite

BITSAT Admit Card 2022 Date

organiser will release the BITSAT 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for BITSAT 2022 in the given table

BITSAT Admit Card Date

Events BITSAT 2022 Date
BITSAT 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
BITSAT 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

BITSAT Admit Card 2022

Candidates will be able to download the BITSAT admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their BITSAT 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the BITSAT exam centres without a valid admit card of BITSAT 2022.

BITSAT Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of BITSAT 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. BITSAT 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. BITSAT admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in BITSAT Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their BITSAT admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in BITSAT admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in BITSAT admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

Details Mentioned in BITSAT Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for BITSAT exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of BITSAT exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When BITSAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: BITSAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the BITSAT 2022 Admit Card?

Ans: BITSAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download BITSAT 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of BITSAT. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the BITSAT admit card?

Answer: The authorities shall release BITSAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my BITSAT admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your BITSAT Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • BITSAT Paper/ Code

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the BITSAT admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their BITSAT 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my BITSAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their BITSAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in BITSAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in BITSAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, BITSAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, BITSAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the BITSAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my BITSAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the BITSAT admit card safe as the scores of BITSAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for BITSAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading BITSAT admit card.

Ques 12: When will I receive my BITSAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download BITSAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the BITSAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.