BLAT Admit Card

By - | Last Updated - February 26, 2022

Important Dates Syllabus Admit Card Overview

BLAT Admit Card 2022- organiser has released the admit card of BLAT 2022 on admitcarddate. The BLAT 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser BLAT admit card 2022 is updated on this page. To download the BLAT 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

BLAT Admit card

organiser released the BLAT admit card 2022 on admitcarddate. The BLAT admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the BLAT 2022 admit card. Note that BLATs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the BLAT admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The BLAT 2022 exam date has been announced for all the sessions.

The organiser has released BLAT admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their BLAT 2022 admit card using the direct link provided below. BLAT 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 BLAT admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

Must Read

BLAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusBLAT Syllabus PDF
Websiteofficialsite

BLAT Admit Card 2022 Date

organiser will release the BLAT 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for BLAT 2022 in the given table

BLAT Admit Card Date

EventsBLAT 2022 Date
BLAT 2022 Admit Card Released Dateadmitcarddate
BLAT 2022 Exam Dateexamdate
Declaration of Resultresultdate

BLAT Admit Card 2022

The authorities will release the BLAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The BLAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for BLAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading BLAT hall ticket 2022:

How to download the BLAT admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to BLAT login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter BLAT 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘BLAT admit card’, click on it
  5. BLAT 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

Discrepancies in BLAT Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the BLAT admit card 2022 from the BLAT official website. Or candidates find any error in the details provided in BLAT admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the BLAT 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details provided in BLAT admit card 2022

Candidates will find the information given below in the BLAT 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • BLAT attempt
  • BLAT exam date and time
  • Name and address of BLAT 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • BLAT Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When BLAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: BLAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the BLAT 2022 Admit Card?

Ans: BLAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download BLAT admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit BLAT official website at officialsite and login using their application number and password to download BLAT hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the BLAT admit card?

Answer: The authorities shall release BLAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my BLAT admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your BLAT Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • BLAT Paper/ Code

Ques 6: What do I need to carry to the BLAT exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the BLAT exam centre.

Ques 7 : I forgot my BLAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their BLAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in BLAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in BLAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, BLAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, BLAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the BLAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my BLAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the BLAT admit card safe as the scores of BLAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the BLAT admit card?

Answer: Applicants will be able to download the BLAT 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my BLAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download BLAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the BLAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article