BPTPIA CET Admit Card

BPTPIA CET Admit Card 2022- organiser will release the BPTPIA CET admit card 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their BPTPIA CET admit card 2022 by logging in to the candidate portal using registration number, date of birth and mobile number.

BPTPIA CET Admit card

Candidates registered for BPTPIA CET exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of BPTPIA CET 2022. Details regarding the allotted BPTPIA CET exam centre 2022 will be available in the BPTPIA CET hall ticket 2022.

organiser will release the BPTPIA CET 2022 admit card on the official website. The official BPTPIA CET 2022 admit card date will be announced soon. Registered candidates will be required to complete the slot booking process to download the BPTPIA CET 2022 admit card. Details such as the allotted exam date. timings, instructions to follow and more will be available on the BPTPIA CET 2022 admit card. Without the BPTPIA CET admit card, the candidates will not be allowed to attempt the entrance examination. Read the full article to know more details about BPTPIA CET 2022 Admit Card.

BPTPIA CET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus BPTPIA CET Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of BPTPIA CET Admit Card 2022

The concerned authorities have announced BPTPIA CET admit card date 2022 on the official website of the organiser. BPTPIA CET 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

BPTPIA CET 2022 Admit Card Dates

Events Dates
BPTPIA CET Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
BPTPIA CET Exam 2022 examdate

BPTPIA CET Admit Card 2022

The authorities will release the BPTPIA CET admit card 2022 online on the official website for the third session. The BPTPIA CET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for BPTPIA CET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading BPTPIA CET hall ticket 2022:

How TO Download BPTPIA CET Admit Card 2022

Candidates who submitted the BPTPIA CET application form before last date will be issued their admit cards online through the official website. The BPTPIA CET 2022 admit card shall contain various important details including exam day guidelines for the candidates. It is an important document to be mandatorily carried at the exam centre for verification purposes. Candidates may find the process of downloading the same below.

Steps to BPTPIA CET Admit Card 2022 download

  1. Visit the BPTPIA CET official website at vyapam.cgstate.gov.in
  2. Click on the link to BPTPIA CET 2022
  3. Here, click on the link to BPTPIA CET admit card 2022 download
  4. Candidates will have to enter their registration number and security code in the section provided
  5. BPTPIA CET admit card 2022 shall appear on the screen.

Corrections in BPTPIA CET 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of BPTPIA CET. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details Mentioned in BPTPIA CET Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for BPTPIA CET exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of BPTPIA CET exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When BPTPIA CET 2022 Admit Card will be available?

Ans: BPTPIA CET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the BPTPIA CET 2022 Admit Card?

Ans: BPTPIA CET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the BPTPIA CET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their BPTPIA CET admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the BPTPIA CET admit card?

Answer: The authorities shall release BPTPIA CET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of BPTPIA CET 2022?

Answer: The BPTPIA CET admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of BPTPIA CET 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my BPTPIA CET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their BPTPIA CET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in BPTPIA CET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in BPTPIA CET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, BPTPIA CET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, BPTPIA CET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the BPTPIA CET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my BPTPIA CET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the BPTPIA CET admit card safe as the scores of BPTPIA CET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the BPTPIA CET Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their BPTPIA CET Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my BPTPIA CET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download BPTPIA CET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the BPTPIA CET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized