BUMAT Admit Card

BUMAT Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of BUMAT 2022 in online mode on admitcarddate. The BUMAT admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, BUMAT 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the BUMAT hall ticket 2022.

BUMAT Admit card

Candidates registered for BUMAT exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of BUMAT 2022. Details regarding the allotted BUMAT exam centre 2022 will be available in the BUMAT hall ticket 2022.

organiser will release BUMAT 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the BUMAT admit card for their respective course in online mode. To download BUMAT 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through BUMAT 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the BUMAT 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the BUMAT 2022 admit card safely. Read the full article to know more about BUMAT 2022 Admit Card.

BUMAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus BUMAT Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of BUMAT Admit Card 2022

The concerned authorities have announced BUMAT admit card date 2022 on the official website of the organiser. BUMAT 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

BUMAT 2022 Admit Card Dates

Events Dates
BUMAT Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
BUMAT Exam 2022 examdate

BUMAT Admit Card 2022

The authorities will release the BUMAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The BUMAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for BUMAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading BUMAT hall ticket 2022:

How to download the BUMAT admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to BUMAT login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter BUMAT 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘BUMAT admit card’, click on it
  5. BUMAT 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

The discrepancy in BUMAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the BUMAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, BUMAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the BUMAT admit card 2022.

Details Mentioned on BUMAT Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in BUMAT admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your BUMAT admit card:

Candidate’s name Photograph and Signature
Application number Exam Center
Test date Exam center/venue address
Timings of the exam Subject Opted for Part IV of BUMAT 2022
Signature and photograph of the examinee BUMAT 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When BUMAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: BUMAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the BUMAT 2022 Admit Card?

Ans: BUMAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download BUMAT 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of BUMAT. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the BUMAT admit card?

Answer: The authorities shall release BUMAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of BUMAT 2022?

Answer: The BUMAT admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the BUMAT exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the BUMAT exam centre.

Ques 7 : I forgot my BUMAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their BUMAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in BUMAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in BUMAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, BUMAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, BUMAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the BUMAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my BUMAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the BUMAT admit card safe as the scores of BUMAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the BUMAT Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their BUMAT Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my BUMAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download BUMAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the BUMAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized