CAT Admit Card

CAT Admit Card 2022- organiser has released the admit card of CAT 2022 on admitcarddate. The CAT 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser CAT admit card 2022 is updated on this page. To download the CAT 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

CAT Admit card

CAT admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the CAT exam before the last date. Candidates must download their CAT admit card 2022 and keep it safe.

organiser has announced CAT 2022 admit card release date. The authorities will release CAT admit card 2022 on admitcarddate. CAT 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of CAT 2022 from the official website. To check CAT admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the CAT 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the CAT 2022 admission process is over.

CAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus CAT Syllabus PDF
Website officialsite

CAT Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the CAT exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

CAT Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of CAT 2022 To be notified
Release of CAT Hall Ticket To be notified
CAT 2022 Examination To be notified

CAT Admit Card 2022

The authorities will release the CAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The CAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for CAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading CAT hall ticket 2022:

CAT Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of CAT 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. CAT 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. CAT admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

The discrepancy in CAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the CAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, CAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the CAT admit card 2022.

CAT 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the CAT admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the CATs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s CAT 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When CAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: CAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the CAT 2022 Admit Card?

Ans: CAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download CAT admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit CAT official website at officialsite and login using their application number and password to download CAT hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the CAT admit card?

Answer: The authorities shall release CAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my CAT admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your CAT Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • CAT Paper/ Code

Ques 6: What do I need to carry to the CAT exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the CAT exam centre.

Ques 7 : I forgot my CAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their CAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in CAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in CAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, CAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, CAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the CAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my CAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the CAT admit card safe as the scores of CAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for CAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading CAT admit card.

Ques 12: When will I receive my CAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download CAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the CAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.