CENTAC Admit Card

CENTAC Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of CENTAC 2022 in online mode on admitcarddate. The CENTAC admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, CENTAC 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the CENTAC hall ticket 2022.

CENTAC Admit card

Candidates registered for CENTAC exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of CENTAC 2022. Details regarding the allotted CENTAC exam centre 2022 will be available in the CENTAC hall ticket 2022.

CENTAC 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to CENTAC Admit card in the given article.

CENTAC Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus CENTAC Syllabus PDF
Website officialsite

CENTAC Admit Card 2022 Date

organiser will release the CENTAC 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for CENTAC 2022 in the given table

CENTAC Admit Card Date

Events CENTAC 2022 Date
CENTAC 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
CENTAC 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

CENTAC Admit Card 2022

Candidates will be able to download the CENTAC admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their CENTAC 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the CENTAC exam centres without a valid admit card of CENTAC 2022.

How to download CENTAC Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of CENTAC 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download CENTAC admit card 2022:

Steps to download CENTAC 2022 admit card

  1. Visit the CENTAC official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on CENTAC Login
  4. Click on the CENTAC admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

Discrepancies in CENTAC Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their CENTAC admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in CENTAC admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in CENTAC admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

Details Mentioned in CENTAC Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for CENTAC exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of CENTAC exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When CENTAC 2022 Admit Card will be available?

Ans: CENTAC 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the CENTAC 2022 Admit Card?

Ans: CENTAC admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download CENTAC 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of CENTAC. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the CENTAC admit card?

Answer: The authorities shall release CENTAC admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of CENTAC 2022?

Answer: The CENTAC admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of CENTAC 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my CENTAC 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their CENTAC application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in CENTAC 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in CENTAC admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, CENTAC 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, CENTAC 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the CENTAC to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my CENTAC 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the CENTAC admit card safe as the scores of CENTAC will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for CENTAC admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading CENTAC admit card.

Ques 12: When will I receive my CENTAC admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download CENTAC 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the CENTAC exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized