CEPT Entrance Exam Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

CEPT Entrance Exam Admit Card 2022- organiser has released the admit card of CEPT Entrance Exam 2022 on admitcarddate. The CEPT Entrance Exam 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser CEPT Entrance Exam admit card 2022 is updated on this page. To download the CEPT Entrance Exam 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

CEPT Entrance Exam Admit card

Candidates will need their registration number and security code for CEPT Entrance Exam admit card 2022 download. Candidates will find important details like CEPT Entrance Exam exam date and time, exam centre address, etc. in CEPT Entrance Exam admit card 2022. For more details on CEPT Entrance Exam admit card 2022, check the complete article below.

organiser has announced CEPT Entrance Exam 2022 admit card release date. The authorities will release CEPT Entrance Exam admit card 2022 on admitcarddate. CEPT Entrance Exam 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of CEPT Entrance Exam 2022 from the official website. To check CEPT Entrance Exam admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the CEPT Entrance Exam 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the CEPT Entrance Exam 2022 admission process is over.

Must Read

CEPT Entrance Exam Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusCEPT Entrance Exam Syllabus PDF
Websiteofficialsite

CEPT Entrance Exam Admit Card 2022 Date (Session 4)

The CEPT Entrance Exam 2022 admit card date is released. The CEPT Entrance Exam admit card 2022 release date and time are given below.

CEPT Entrance Exam Admit Card 2022 Date

ParticularsDetails
CEPT Entrance Exam admit card 2022 release dateTo be notified
Last date to download CEPT Entrance Exam admit cardTo be notified
CEPT Entrance Exam 2022 exam dateexamdate

CEPT Entrance Exam Admit Card 2022

The authorities will release the CEPT Entrance Exam admit card 2022 online on the official website for the third session. The CEPT Entrance Exam admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for CEPT Entrance Exam 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading CEPT Entrance Exam hall ticket 2022:

How to download CEPT Entrance Exam Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of CEPT Entrance Exam 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download CEPT Entrance Exam admit card 2022:

Steps to download CEPT Entrance Exam 2022 admit card

  1. Visit the CEPT Entrance Exam official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on CEPT Entrance Exam Login
  4. Click on the CEPT Entrance Exam admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

Corrections in CEPT Entrance Exam 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of CEPT Entrance Exam. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details provided in CEPT Entrance Exam admit card 2022

Candidates will find the information given below in the CEPT Entrance Exam 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • CEPT Entrance Exam attempt
  • CEPT Entrance Exam exam date and time
  • Name and address of CEPT Entrance Exam 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • CEPT Entrance Exam Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When CEPT Entrance Exam 2022 Admit Card will be available?

Ans: CEPT Entrance Exam 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the CEPT Entrance Exam 2022 Admit Card?

Ans: CEPT Entrance Exam admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download CEPT Entrance Exam 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of CEPT Entrance Exam. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the CEPT Entrance Exam admit card?

Answer: The authorities shall release CEPT Entrance Exam admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my CEPT Entrance Exam admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your CEPT Entrance Exam Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • CEPT Entrance Exam Paper/ Code

Ques 6: What do I need to carry to the CEPT Entrance Exam exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the CEPT Entrance Exam exam centre.

Ques 7 : I forgot my CEPT Entrance Exam 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their CEPT Entrance Exam application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in CEPT Entrance Exam 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in CEPT Entrance Exam admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, CEPT Entrance Exam 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, CEPT Entrance Exam 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the CEPT Entrance Exam to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my CEPT Entrance Exam 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the CEPT Entrance Exam admit card safe as the scores of CEPT Entrance Exam will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the CEPT Entrance Exam Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their CEPT Entrance Exam Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my CEPT Entrance Exam admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download CEPT Entrance Exam 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the CEPT Entrance Exam exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article