CG PAT Admit Card

CG PAT Admit Card 2022- organiser had released the CG PAT 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, CG PAT admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the CG PAT hall ticket 2022 by logging into the CG PAT web portal using the application number and password.

CG PAT Admit card

The details required to download the CG PAT admit card 2022 are registration number and password. CG PAT admit card mentions candidates personal details, CG PAT exam centre, exam day details and important instructions. The CG PAT 2022 admit card is an important document. Applicants are not allowed to appear for the examination without the admit card. Applicants appearing for the CG PAT exam must carry one valid ID proof along with the admit card. In case of any discrepancy in the CG PAT admit card 2022, candidates must contact the exam conducting authority atleast one week before the commencement of the exam.

The organiser has released CG PAT admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their CG PAT 2022 admit card using the direct link provided below. CG PAT 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 CG PAT admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

CG PAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus CG PAT Syllabus PDF
Website officialsite

CG PAT Admit Card 2022 Date (Session 4)

The CG PAT 2022 admit card date is released. The CG PAT admit card 2022 release date and time are given below.

CG PAT Admit Card 2022 Date

Particulars Details
CG PAT admit card 2022 release date To be notified
Last date to download CG PAT admit card To be notified
CG PAT 2022 exam date examdate

CG PAT Admit Card 2022

The authorities will release the CG PAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The CG PAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for CG PAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading CG PAT hall ticket 2022:

How to Download CG PAT Admit Card 2022?

CG PAT Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your CG PAT Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download CG PAT Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

The discrepancy in CG PAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the CG PAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, CG PAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the CG PAT admit card 2022.

Details Mentioned on CG PAT Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in CG PAT admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your CG PAT admit card:

Candidate’s name Photograph and Signature
Application number Exam Center
Test date Exam center/venue address
Timings of the exam Subject Opted for Part IV of CG PAT 2022
Signature and photograph of the examinee CG PAT 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When CG PAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: CG PAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the CG PAT 2022 Admit Card?

Ans: CG PAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the CG PAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the CG PAT admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the CG PAT admit card?

Answer: The authorities shall release CG PAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of CG PAT 2022?

Answer: The CG PAT admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the CG PAT admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their CG PAT 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my CG PAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their CG PAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in CG PAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in CG PAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, CG PAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, CG PAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the CG PAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my CG PAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the CG PAT admit card safe as the scores of CG PAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for CG PAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading CG PAT admit card.

Ques 12: When will I receive my CG PAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download CG PAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the CG PAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized