CG PPT Admit Card

CG PPT Admit Card 2022 – organiser will release the CG PPT 2022 admit card at the official website. Candidates who filled the application form can download the CG PPT admit card through candidate login. Candidates first need to complete CG PPT slot booking 2022 to download the admit card.

CG PPT Admit card

Information regarding the CG PPT 2022 exam centre will also be available in the CG PPT 2022 admit card. To download the CG PPT admit card, candidates will need to enter their CG PPT 2022 enrollment ID and password. CG PPT exam admit card 2022 is a mandatory document as no candidate will be allowed to appear for CG PPT exam without it. Read the full article to know all the important details related to the CG PPT admit card 2022.

CG PPT 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to CG PPT Admit card in the given article.

CG PPT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus CG PPT Syllabus PDF
Website officialsite

CG PPT Admit Card 2022 Date (Session 4)

The CG PPT 2022 admit card date is released. The CG PPT admit card 2022 release date and time are given below.

CG PPT Admit Card 2022 Date

Particulars Details
CG PPT admit card 2022 release date To be notified
Last date to download CG PPT admit card To be notified
CG PPT 2022 exam date examdate

CG PPT Admit Card 2022

The authorities will release the CG PPT admit card 2022 online on the official website for the third session. The CG PPT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for CG PPT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading CG PPT hall ticket 2022:

How to download CG PPT Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their CG PPT 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of CG PPT 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download CG PPT 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. CG PPT admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

The discrepancy in CG PPT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the CG PPT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, CG PPT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the CG PPT admit card 2022.

CG PPT 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the CG PPT admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the CG PPTs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s CG PPT 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When CG PPT 2022 Admit Card will be available?

Ans: CG PPT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the CG PPT 2022 Admit Card?

Ans: CG PPT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download CG PPT 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of CG PPT. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the CG PPT admit card?

Answer: The authorities shall release CG PPT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of CG PPT 2022?

Answer: The CG PPT admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the CG PPT exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the CG PPT exam centre.

Ques 7 : I forgot my CG PPT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their CG PPT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in CG PPT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in CG PPT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, CG PPT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, CG PPT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the CG PPT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my CG PPT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the CG PPT admit card safe as the scores of CG PPT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the CG PPT admit card?

Answer: Applicants will be able to download the CG PPT 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my CG PPT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download CG PPT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the CG PPT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized