Chattisgarh Pre Engineering Test Admit Card

Chattisgarh Pre Engineering Test Admit Card 2022- organiser had released the Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, Chattisgarh Pre Engineering Test admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the Chattisgarh Pre Engineering Test hall ticket 2022 by logging into the Chattisgarh Pre Engineering Test web portal using the application number and password.

Chattisgarh Pre Engineering Test Admit card

Candidates will need their registration number and security code for Chattisgarh Pre Engineering Test admit card 2022 download. Candidates will find important details like Chattisgarh Pre Engineering Test exam date and time, exam centre address, etc. in Chattisgarh Pre Engineering Test admit card 2022. For more details on Chattisgarh Pre Engineering Test admit card 2022, check the complete article below.

Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to Chattisgarh Pre Engineering Test Admit card in the given article.

Chattisgarh Pre Engineering Test Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus Chattisgarh Pre Engineering Test Syllabus PDF
Website officialsite

Chattisgarh Pre Engineering Test Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the Chattisgarh Pre Engineering Test exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

Chattisgarh Pre Engineering Test Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 To be notified
Release of Chattisgarh Pre Engineering Test Hall Ticket To be notified
Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 Examination To be notified

Chattisgarh Pre Engineering Test Admit Card 2022

The authorities will release the Chattisgarh Pre Engineering Test admit card 2022 online on the official website for the third session. The Chattisgarh Pre Engineering Test admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading Chattisgarh Pre Engineering Test hall ticket 2022:

How to download Chattisgarh Pre Engineering Test Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. Chattisgarh Pre Engineering Test admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in Chattisgarh Pre Engineering Test Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their Chattisgarh Pre Engineering Test admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in Chattisgarh Pre Engineering Test admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in Chattisgarh Pre Engineering Test admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

Details Mentioned in Chattisgarh Pre Engineering Test Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for Chattisgarh Pre Engineering Test exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of Chattisgarh Pre Engineering Test exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 Admit Card will be available?

Ans: Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 Admit Card?

Ans: Chattisgarh Pre Engineering Test admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their Chattisgarh Pre Engineering Test admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the Chattisgarh Pre Engineering Test admit card?

Answer: The authorities shall release Chattisgarh Pre Engineering Test admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of Chattisgarh Pre Engineering Test 2022?

Answer: The Chattisgarh Pre Engineering Test admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the Chattisgarh Pre Engineering Test exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the Chattisgarh Pre Engineering Test exam centre.

Ques 7 : I forgot my Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their Chattisgarh Pre Engineering Test application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in Chattisgarh Pre Engineering Test admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the Chattisgarh Pre Engineering Test to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the Chattisgarh Pre Engineering Test admit card safe as the scores of Chattisgarh Pre Engineering Test will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the Chattisgarh Pre Engineering Test Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their Chattisgarh Pre Engineering Test Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my Chattisgarh Pre Engineering Test admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download Chattisgarh Pre Engineering Test 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the Chattisgarh Pre Engineering Test exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized