CMAT Admit Card

CMAT Admit Card 2022- organiser had released the CMAT 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, CMAT admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the CMAT hall ticket 2022 by logging into the CMAT web portal using the application number and password.

CMAT Admit card

CMAT admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the CMAT exam before the last date. Candidates must download their CMAT admit card 2022 and keep it safe.

organiser will release CMAT 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the CMAT admit card for their respective course in online mode. To download CMAT 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through CMAT 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the CMAT 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the CMAT 2022 admit card safely. Read the full article to know more about CMAT 2022 Admit Card.

CMAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus CMAT Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of CMAT Admit Card 2022

The concerned authorities have announced CMAT admit card date 2022 on the official website of the organiser. CMAT 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

CMAT 2022 Admit Card Dates

Events Dates
CMAT Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
CMAT Exam 2022 examdate

CMAT Admit Card 2022

The authorities will release the CMAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The CMAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for CMAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading CMAT hall ticket 2022:

How TO Download CMAT Admit Card 2022

Candidates who submitted the CMAT application form before last date will be issued their admit cards online through the official website. The CMAT 2022 admit card shall contain various important details including exam day guidelines for the candidates. It is an important document to be mandatorily carried at the exam centre for verification purposes. Candidates may find the process of downloading the same below.

Steps to CMAT Admit Card 2022 download

  1. Visit the CMAT official website at vyapam.cgstate.gov.in
  2. Click on the link to CMAT 2022
  3. Here, click on the link to CMAT admit card 2022 download
  4. Candidates will have to enter their registration number and security code in the section provided
  5. CMAT admit card 2022 shall appear on the screen.

Discrepancies in CMAT Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the CMAT admit card 2022 from the CMAT official website. Or candidates find any error in the details provided in CMAT admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the CMAT 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details Mentioned in CMAT Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for CMAT exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of CMAT exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When CMAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: CMAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the CMAT 2022 Admit Card?

Ans: CMAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the CMAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their CMAT admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the CMAT admit card?

Answer: The authorities shall release CMAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of CMAT 2022?

Answer: The CMAT admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the CMAT exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the CMAT exam centre.

Ques 7 : I forgot my CMAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their CMAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in CMAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in CMAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, CMAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, CMAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the CMAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my CMAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the CMAT admit card safe as the scores of CMAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the CMAT admit card?

Answer: Applicants will be able to download the CMAT 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my CMAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download CMAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the CMAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized