CSSET Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

CSSET Admit Card 2022 – organiser will release CSSET 2022 admit card for the third test at officialsite. The direct link to download CSSET 2022 admit card will be provided here. Candidates need their CSSET 2022 application form number and password for downloading CSSET admit card 2022.

CSSET Admit card

Candidates registered for CSSET exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of CSSET 2022. Details regarding the allotted CSSET exam centre 2022 will be available in the CSSET hall ticket 2022.

The organiser has released CSSET admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their CSSET 2022 admit card using the direct link provided below. CSSET 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 CSSET admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

Must Read

CSSET Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusCSSET Syllabus PDF
Websiteofficialsite

CSSET Admit Card 2022 Date

organiser will release the CSSET 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for CSSET 2022 in the given table

CSSET Admit Card Date

EventsCSSET 2022 Date
CSSET 2022 Admit Card Released Dateadmitcarddate
CSSET 2022 Exam Dateexamdate
Declaration of Resultresultdate

CSSET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the CSSET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their CSSET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the CSSET exam centres without a valid admit card of CSSET 2022.

How to Download CSSET Admit Card 2022?

CSSET Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your CSSET Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download CSSET Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

Discrepancies in CSSET Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their CSSET admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in CSSET admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in CSSET admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

CSSET 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the CSSET admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the CSSETs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s CSSET 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When CSSET 2022 Admit Card will be available?

Ans: CSSET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the CSSET 2022 Admit Card?

Ans: CSSET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the CSSET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their CSSET admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the CSSET admit card?

Answer: The authorities shall release CSSET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of CSSET 2022?

Answer: The CSSET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the CSSET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the CSSET exam centre.

Ques 7 : I forgot my CSSET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their CSSET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in CSSET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in CSSET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, CSSET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, CSSET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the CSSET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my CSSET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the CSSET admit card safe as the scores of CSSET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for CSSET admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading CSSET admit card.

Ques 12: When will I receive my CSSET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download CSSET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the CSSET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article