CUSAT CAT Admit Card

CUSAT CAT Admit Card 2022 – organiser will release the CUSAT CAT 2022 admit card at the official website. Candidates who filled the application form can download the CUSAT CAT admit card through candidate login. Candidates first need to complete CUSAT CAT slot booking 2022 to download the admit card.

CUSAT CAT Admit card

organiser released the CUSAT CAT admit card 2022 on admitcarddate. The CUSAT CAT admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the CUSAT CAT 2022 admit card. Note that CUSAT CATs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the CUSAT CAT admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The CUSAT CAT 2022 exam date has been announced for all the sessions.

CUSAT CAT 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to CUSAT CAT Admit card in the given article.

CUSAT CAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus CUSAT CAT Syllabus PDF
Website officialsite

CUSAT CAT Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the CUSAT CAT exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

CUSAT CAT Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of CUSAT CAT 2022 To be notified
Release of CUSAT CAT Hall Ticket To be notified
CUSAT CAT 2022 Examination To be notified

CUSAT CAT Admit Card 2022

Candidates will be able to download the CUSAT CAT admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their CUSAT CAT 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the CUSAT CAT exam centres without a valid admit card of CUSAT CAT 2022.

How to Download CUSAT CAT Admit Card 2022?

CUSAT CAT Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your CUSAT CAT Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download CUSAT CAT Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

The discrepancy in CUSAT CAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the CUSAT CAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, CUSAT CAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the CUSAT CAT admit card 2022.

CUSAT CAT 2022 Admit Card – Details mentioned

The CUSAT CAT admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • CUSAT CAT 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of CUSAT CAT organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When CUSAT CAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: CUSAT CAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the CUSAT CAT 2022 Admit Card?

Ans: CUSAT CAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download CUSAT CAT admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit CUSAT CAT official website at officialsite and login using their application number and password to download CUSAT CAT hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the CUSAT CAT admit card?

Answer: The authorities shall release CUSAT CAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my CUSAT CAT admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your CUSAT CAT Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • CUSAT CAT Paper/ Code

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the CUSAT CAT admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their CUSAT CAT 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my CUSAT CAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their CUSAT CAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in CUSAT CAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in CUSAT CAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, CUSAT CAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, CUSAT CAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the CUSAT CAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my CUSAT CAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the CUSAT CAT admit card safe as the scores of CUSAT CAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for CUSAT CAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading CUSAT CAT admit card.

Ques 12: When will I receive my CUSAT CAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download CUSAT CAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the CUSAT CAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized