DAVUET Admit Card

DAVUET Admit Card 2022- organiser has released the admit card of DAVUET 2022 on admitcarddate. The DAVUET 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser DAVUET admit card 2022 is updated on this page. To download the DAVUET 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

DAVUET Admit card

The details required to download the DAVUET admit card 2022 are registration number and password. DAVUET admit card mentions candidates personal details, DAVUET exam centre, exam day details and important instructions. The DAVUET 2022 admit card is an important document. Applicants are not allowed to appear for the examination without the admit card. Applicants appearing for the DAVUET exam must carry one valid ID proof along with the admit card. In case of any discrepancy in the DAVUET admit card 2022, candidates must contact the exam conducting authority atleast one week before the commencement of the exam.

DAVUET 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to DAVUET Admit card in the given article.

DAVUET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus DAVUET Syllabus PDF
Website officialsite

DAVUET Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the DAVUET exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

DAVUET Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of DAVUET 2022 To be notified
Release of DAVUET Hall Ticket To be notified
DAVUET 2022 Examination To be notified

DAVUET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the DAVUET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their DAVUET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the DAVUET exam centres without a valid admit card of DAVUET 2022.

DAVUET Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of DAVUET 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. DAVUET 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. DAVUET admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in DAVUET Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the DAVUET admit card 2022 from the DAVUET official website. Or candidates find any error in the details provided in DAVUET admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the DAVUET 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

DAVUET 2022 Admit Card – Details mentioned

The DAVUET admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • DAVUET 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of DAVUET organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When DAVUET 2022 Admit Card will be available?

Ans: DAVUET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the DAVUET 2022 Admit Card?

Ans: DAVUET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download DAVUET 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of DAVUET. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the DAVUET admit card?

Answer: The authorities shall release DAVUET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my DAVUET admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your DAVUET Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • DAVUET Paper/ Code

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the DAVUET admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their DAVUET 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my DAVUET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their DAVUET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in DAVUET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in DAVUET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, DAVUET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, DAVUET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the DAVUET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my DAVUET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the DAVUET admit card safe as the scores of DAVUET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the DAVUET Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their DAVUET Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my DAVUET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download DAVUET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the DAVUET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized