DNB CET Admit Card

DNB CET Admit Card 2022 – organiser will release DNB CET 2022 admit card for the third test at officialsite. The direct link to download DNB CET 2022 admit card will be provided here. Candidates need their DNB CET 2022 application form number and password for downloading DNB CET admit card 2022.

DNB CET Admit card

It must be noted that the admit card of DNB CET 2022 is an important document and no candidate will be allowed to appear for the exam without a valid admit card. Candidates will also be intimated about the release of DNB CET hall ticket through email/SMS. DNB CET will be conducted as a computer-based exam across the country. Read the full article to know more about the DNB CET admit card, important dates, steps to download admit card, exam day guidelines and much more.

organiser will release the DNB CET 2022 admit card on the official website. The official DNB CET 2022 admit card date will be announced soon. Registered candidates will be required to complete the slot booking process to download the DNB CET 2022 admit card. Details such as the allotted exam date. timings, instructions to follow and more will be available on the DNB CET 2022 admit card. Without the DNB CET admit card, the candidates will not be allowed to attempt the entrance examination. Read the full article to know more details about DNB CET 2022 Admit Card.

DNB CET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus DNB CET Syllabus PDF
Website officialsite

DNB CET Admit Card 2022 Date

organiser will release the DNB CET 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for DNB CET 2022 in the given table

DNB CET Admit Card Date

Events DNB CET 2022 Date
DNB CET 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
DNB CET 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

DNB CET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the DNB CET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their DNB CET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the DNB CET exam centres without a valid admit card of DNB CET 2022.

How to download DNB CET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of DNB CET 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download DNB CET admit card 2022:

Steps to download DNB CET 2022 admit card

  1. Visit the DNB CET official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on DNB CET Login
  4. Click on the DNB CET admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

Corrections in DNB CET 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of DNB CET. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

DNB CET 2022 Admit Card – Details mentioned

The DNB CET admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • DNB CET 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of DNB CET organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When DNB CET 2022 Admit Card will be available?

Ans: DNB CET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the DNB CET 2022 Admit Card?

Ans: DNB CET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download DNB CET 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of DNB CET. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the DNB CET admit card?

Answer: The authorities shall release DNB CET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of DNB CET 2022?

Answer: The DNB CET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of DNB CET 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my DNB CET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their DNB CET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in DNB CET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in DNB CET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, DNB CET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, DNB CET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the DNB CET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my DNB CET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the DNB CET admit card safe as the scores of DNB CET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the DNB CET Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their DNB CET Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my DNB CET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download DNB CET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the DNB CET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized