DPU AIBTCET Admit Card

DPU AIBTCET Admit Card 2022 – organiser will release the DPU AIBTCET admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for DPU AIBTCET 2022 will be able to download their admit card from the official website.

DPU AIBTCET Admit card

organiser released the DPU AIBTCET admit card 2022 on admitcarddate. The DPU AIBTCET admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the DPU AIBTCET 2022 admit card. Note that DPU AIBTCETs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the DPU AIBTCET admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The DPU AIBTCET 2022 exam date has been announced for all the sessions.

organiser will release DPU AIBTCET 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the DPU AIBTCET admit card for their respective course in online mode. To download DPU AIBTCET 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through DPU AIBTCET 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the DPU AIBTCET 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the DPU AIBTCET 2022 admit card safely. Read the full article to know more about DPU AIBTCET 2022 Admit Card.

DPU AIBTCET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus DPU AIBTCET Syllabus PDF
Website officialsite

DPU AIBTCET Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the DPU AIBTCET exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

DPU AIBTCET Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of DPU AIBTCET 2022 To be notified
Release of DPU AIBTCET Hall Ticket To be notified
DPU AIBTCET 2022 Examination To be notified

DPU AIBTCET Admit Card 2022

The authorities will release the DPU AIBTCET admit card 2022 online on the official website for the third session. The DPU AIBTCET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for DPU AIBTCET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading DPU AIBTCET hall ticket 2022:

How to download DPU AIBTCET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their DPU AIBTCET 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of DPU AIBTCET 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download DPU AIBTCET 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. DPU AIBTCET admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in DPU AIBTCET Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the DPU AIBTCET admit card 2022 from the DPU AIBTCET official website. Or candidates find any error in the details provided in DPU AIBTCET admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the DPU AIBTCET 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details Mentioned on DPU AIBTCET Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in DPU AIBTCET admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your DPU AIBTCET admit card:

Candidate’s name Photograph and Signature
Application number Exam Center
Test date Exam center/venue address
Timings of the exam Subject Opted for Part IV of DPU AIBTCET 2022
Signature and photograph of the examinee DPU AIBTCET 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When DPU AIBTCET 2022 Admit Card will be available?

Ans: DPU AIBTCET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the DPU AIBTCET 2022 Admit Card?

Ans: DPU AIBTCET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download DPU AIBTCET 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of DPU AIBTCET. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the DPU AIBTCET admit card?

Answer: The authorities shall release DPU AIBTCET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my DPU AIBTCET admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your DPU AIBTCET Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • DPU AIBTCET Paper/ Code

Ques 6: What do I need to carry to the DPU AIBTCET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the DPU AIBTCET exam centre.

Ques 7 : I forgot my DPU AIBTCET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their DPU AIBTCET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in DPU AIBTCET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in DPU AIBTCET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, DPU AIBTCET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, DPU AIBTCET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the DPU AIBTCET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my DPU AIBTCET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the DPU AIBTCET admit card safe as the scores of DPU AIBTCET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the DPU AIBTCET admit card?

Answer: Applicants will be able to download the DPU AIBTCET 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my DPU AIBTCET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download DPU AIBTCET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the DPU AIBTCET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized