DU JAT Admit Card

DU JAT Admit Card 2022 – organiser will release the DU JAT 2022 admit card at the official website. Candidates who filled the application form can download the DU JAT admit card through candidate login. Candidates first need to complete DU JAT slot booking 2022 to download the admit card.

DU JAT Admit card

Candidates will need their registration number and security code for DU JAT admit card 2022 download. Candidates will find important details like DU JAT exam date and time, exam centre address, etc. in DU JAT admit card 2022. For more details on DU JAT admit card 2022, check the complete article below.

organiser has announced DU JAT 2022 admit card release date. The authorities will release DU JAT admit card 2022 on admitcarddate. DU JAT 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of DU JAT 2022 from the official website. To check DU JAT admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the DU JAT 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the DU JAT 2022 admission process is over.

DU JAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus DU JAT Syllabus PDF
Website officialsite

DU JAT Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the DU JAT exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

DU JAT Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of DU JAT 2022 To be notified
Release of DU JAT Hall Ticket To be notified
DU JAT 2022 Examination To be notified

DU JAT Admit Card 2022

The authorities will release the DU JAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The DU JAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for DU JAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading DU JAT hall ticket 2022:

DU JAT Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of DU JAT 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. DU JAT 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. DU JAT admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

The discrepancy in DU JAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the DU JAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, DU JAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the DU JAT admit card 2022.

DU JAT 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the DU JAT admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the DU JATs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s DU JAT 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When DU JAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: DU JAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the DU JAT 2022 Admit Card?

Ans: DU JAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the DU JAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the DU JAT admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the DU JAT admit card?

Answer: The authorities shall release DU JAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my DU JAT admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your DU JAT Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • DU JAT Paper/ Code

Ques 6: What do I need to carry to the DU JAT exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the DU JAT exam centre.

Ques 7 : I forgot my DU JAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their DU JAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in DU JAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in DU JAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, DU JAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, DU JAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the DU JAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my DU JAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the DU JAT admit card safe as the scores of DU JAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the DU JAT Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their DU JAT Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my DU JAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download DU JAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the DU JAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.