DU LLB Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

DU LLB Admit Card 2022- organiser will release the DU LLB admit card 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their DU LLB admit card 2022 by logging in to the candidate portal using registration number, date of birth and mobile number.

DU LLB Admit card

It must be noted that the admit card of DU LLB 2022 is an important document and no candidate will be allowed to appear for the exam without a valid admit card. Candidates will also be intimated about the release of DU LLB hall ticket through email/SMS. DU LLB will be conducted as a computer-based exam across the country. Read the full article to know more about the DU LLB admit card, important dates, steps to download admit card, exam day guidelines and much more.

DU LLB 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to DU LLB Admit card in the given article.

Must Read

DU LLB Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus DU LLB Syllabus PDF
Website officialsite

DU LLB Admit Card 2022 Date

organiser will release the DU LLB 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for DU LLB 2022 in the given table

DU LLB Admit Card Date

Events DU LLB 2022 Date
DU LLB 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
DU LLB 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

DU LLB Admit Card 2022

The authorities will release the DU LLB admit card 2022 online on the official website for the third session. The DU LLB admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for DU LLB 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading DU LLB hall ticket 2022:

How TO Download DU LLB Admit Card 2022

Candidates who submitted the DU LLB application form before last date will be issued their admit cards online through the official website. The DU LLB 2022 admit card shall contain various important details including exam day guidelines for the candidates. It is an important document to be mandatorily carried at the exam centre for verification purposes. Candidates may find the process of downloading the same below.

Steps to DU LLB Admit Card 2022 download

  1. Visit the DU LLB official website at vyapam.cgstate.gov.in
  2. Click on the link to DU LLB 2022
  3. Here, click on the link to DU LLB admit card 2022 download
  4. Candidates will have to enter their registration number and security code in the section provided
  5. DU LLB admit card 2022 shall appear on the screen.

The discrepancy in DU LLB Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the DU LLB admit card 2022 carefully and contact the Chairman, DU LLB 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the DU LLB admit card 2022.

DU LLB 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the DU LLB admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the DU LLBs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s DU LLB 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When DU LLB 2022 Admit Card will be available?

Ans: DU LLB 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the DU LLB 2022 Admit Card?

Ans: DU LLB admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download DU LLB admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit DU LLB official website at officialsite and login using their application number and password to download DU LLB hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the DU LLB admit card?

Answer: The authorities shall release DU LLB admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of DU LLB 2022?

Answer: The DU LLB admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the DU LLB exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the DU LLB exam centre.

Ques 7 : I forgot my DU LLB 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their DU LLB application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in DU LLB 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in DU LLB admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, DU LLB 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, DU LLB 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the DU LLB to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my DU LLB 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the DU LLB admit card safe as the scores of DU LLB will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for DU LLB admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading DU LLB admit card.

Ques 12: When will I receive my DU LLB admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download DU LLB 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the DU LLB exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article