DUET Admit Card

DUET Admit Card 2022- organiser has released the admit card of DUET 2022 on admitcarddate. The DUET 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser DUET admit card 2022 is updated on this page. To download the DUET 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

DUET Admit card

organiser released the DUET admit card 2022 on admitcarddate. The DUET admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the DUET 2022 admit card. Note that DUETs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the DUET admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The DUET 2022 exam date has been announced for all the sessions.

organiser will release the DUET 2022 admit card on the official website. The official DUET 2022 admit card date will be announced soon. Registered candidates will be required to complete the slot booking process to download the DUET 2022 admit card. Details such as the allotted exam date. timings, instructions to follow and more will be available on the DUET 2022 admit card. Without the DUET admit card, the candidates will not be allowed to attempt the entrance examination. Read the full article to know more details about DUET 2022 Admit Card.

DUET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus DUET Syllabus PDF
Website officialsite

DUET Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the DUET exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

DUET Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of DUET 2022 To be notified
Release of DUET Hall Ticket To be notified
DUET 2022 Examination To be notified

DUET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the DUET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their DUET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the DUET exam centres without a valid admit card of DUET 2022.

How to download DUET Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the DUET 2022 admit card online on its official website officialsite. The admit card of DUET 2022 can be downloaded through DUET 2022 login using the application number and date of birth. For DUETs admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the DUET 2022 admit card direct link:

Steps for DUET Admit Card Download 2022

Candidates have to follow the series of steps below for DUET 2022 admit card download.

  1. Visit the DUET official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download DUET Admit Card”
  3. In the DUET login, enter the DUET 2022 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download DUET admit card 2022 and save.

Discrepancies in DUET Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their DUET admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in DUET admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in DUET admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

DUET 2022 Admit Card – Details mentioned

The DUET admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • DUET 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of DUET organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When DUET 2022 Admit Card will be available?

Ans: DUET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the DUET 2022 Admit Card?

Ans: DUET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the DUET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their DUET admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the DUET admit card?

Answer: The authorities shall release DUET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of DUET 2022?

Answer: The DUET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the DUET admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their DUET 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my DUET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their DUET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in DUET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in DUET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, DUET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, DUET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the DUET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my DUET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the DUET admit card safe as the scores of DUET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the DUET Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their DUET Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my DUET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download DUET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the DUET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized