FDDI AIST Admit Card

FDDI AIST Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of FDDI AIST 2022 in online mode on admitcarddate. The FDDI AIST admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, FDDI AIST 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the FDDI AIST hall ticket 2022.

FDDI AIST Admit card

Candidates registered for FDDI AIST exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of FDDI AIST 2022. Details regarding the allotted FDDI AIST exam centre 2022 will be available in the FDDI AIST hall ticket 2022.

organiser has announced FDDI AIST 2022 admit card release date. The authorities will release FDDI AIST admit card 2022 on admitcarddate. FDDI AIST 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of FDDI AIST 2022 from the official website. To check FDDI AIST admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the FDDI AIST 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the FDDI AIST 2022 admission process is over.

FDDI AIST Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus FDDI AIST Syllabus PDF
Website officialsite

FDDI AIST Admit Card 2022 Date (Session 4)

The FDDI AIST 2022 admit card date is released. The FDDI AIST admit card 2022 release date and time are given below.

FDDI AIST Admit Card 2022 Date

Particulars Details
FDDI AIST admit card 2022 release date To be notified
Last date to download FDDI AIST admit card To be notified
FDDI AIST 2022 exam date examdate

FDDI AIST Admit Card 2022

The authorities will release the FDDI AIST admit card 2022 online on the official website for the third session. The FDDI AIST admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for FDDI AIST 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading FDDI AIST hall ticket 2022:

FDDI AIST Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of FDDI AIST 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. FDDI AIST 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. FDDI AIST admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in FDDI AIST Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the FDDI AIST admit card 2022 from the FDDI AIST official website. Or candidates find any error in the details provided in FDDI AIST admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the FDDI AIST 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details Mentioned on FDDI AIST Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in FDDI AIST admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your FDDI AIST admit card:

Candidate’s name Photograph and Signature
Application number Exam Center
Test date Exam center/venue address
Timings of the exam Subject Opted for Part IV of FDDI AIST 2022
Signature and photograph of the examinee FDDI AIST 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When FDDI AIST 2022 Admit Card will be available?

Ans: FDDI AIST 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the FDDI AIST 2022 Admit Card?

Ans: FDDI AIST admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download FDDI AIST 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of FDDI AIST. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the FDDI AIST admit card?

Answer: The authorities shall release FDDI AIST admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of FDDI AIST 2022?

Answer: The FDDI AIST admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the FDDI AIST admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their FDDI AIST 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my FDDI AIST 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their FDDI AIST application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in FDDI AIST 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in FDDI AIST admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, FDDI AIST 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, FDDI AIST 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the FDDI AIST to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my FDDI AIST 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the FDDI AIST admit card safe as the scores of FDDI AIST will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for FDDI AIST admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading FDDI AIST admit card.

Ques 12: When will I receive my FDDI AIST admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download FDDI AIST 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the FDDI AIST exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.