FRI MSc Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

FRI MSc Admit Card 2022- organiser has released the admit card of FRI MSc 2022 on admitcarddate. The FRI MSc 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser FRI MSc admit card 2022 is updated on this page. To download the FRI MSc 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

FRI MSc Admit card

It must be noted that the admit card of FRI MSc 2022 is an important document and no candidate will be allowed to appear for the exam without a valid admit card. Candidates will also be intimated about the release of FRI MSc hall ticket through email/SMS. FRI MSc will be conducted as a computer-based exam across the country. Read the full article to know more about the FRI MSc admit card, important dates, steps to download admit card, exam day guidelines and much more.

FRI MSc 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to FRI MSc Admit card in the given article.

Must Read

FRI MSc Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus FRI MSc Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of FRI MSc Admit Card 2022

The concerned authorities have announced FRI MSc admit card date 2022 on the official website of the organiser. FRI MSc 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

FRI MSc 2022 Admit Card Dates

Events Dates
FRI MSc Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
FRI MSc Exam 2022 examdate

FRI MSc Admit Card 2022

The authorities will release the FRI MSc admit card 2022 online on the official website for the third session. The FRI MSc admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for FRI MSc 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading FRI MSc hall ticket 2022:

FRI MSc Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of FRI MSc 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. FRI MSc 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. FRI MSc admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in FRI MSc Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the FRI MSc admit card 2022 from the FRI MSc official website. Or candidates find any error in the details provided in FRI MSc admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the FRI MSc 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details provided in FRI MSc admit card 2022

Candidates will find the information given below in the FRI MSc 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • FRI MSc attempt
  • FRI MSc exam date and time
  • Name and address of FRI MSc 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • FRI MSc Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When FRI MSc 2022 Admit Card will be available?

Ans: FRI MSc 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the FRI MSc 2022 Admit Card?

Ans: FRI MSc admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the FRI MSc 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their FRI MSc admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the FRI MSc admit card?

Answer: The authorities shall release FRI MSc admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of FRI MSc 2022?

Answer: The FRI MSc admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the FRI MSc admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their FRI MSc 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my FRI MSc 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their FRI MSc application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in FRI MSc 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in FRI MSc admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, FRI MSc 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, FRI MSc 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the FRI MSc to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my FRI MSc 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the FRI MSc admit card safe as the scores of FRI MSc will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for FRI MSc admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading FRI MSc admit card.

Ques 12: When will I receive my FRI MSc admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download FRI MSc 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the FRI MSc exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article