FTII Entrance Exam Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

FTII Entrance Exam Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of FTII Entrance Exam 2022 in online mode on admitcarddate. The FTII Entrance Exam admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, FTII Entrance Exam 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the FTII Entrance Exam hall ticket 2022.

FTII Entrance Exam Admit card

It must be noted that the admit card of FTII Entrance Exam 2022 is an important document and no candidate will be allowed to appear for the exam without a valid admit card. Candidates will also be intimated about the release of FTII Entrance Exam hall ticket through email/SMS. FTII Entrance Exam will be conducted as a computer-based exam across the country. Read the full article to know more about the FTII Entrance Exam admit card, important dates, steps to download admit card, exam day guidelines and much more.

organiser has announced FTII Entrance Exam 2022 admit card release date. The authorities will release FTII Entrance Exam admit card 2022 on admitcarddate. FTII Entrance Exam 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of FTII Entrance Exam 2022 from the official website. To check FTII Entrance Exam admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the FTII Entrance Exam 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the FTII Entrance Exam 2022 admission process is over.

Must Read

FTII Entrance Exam Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusFTII Entrance Exam Syllabus PDF
Websiteofficialsite

FTII Entrance Exam Admit Card 2022 Date (Session 4)

The FTII Entrance Exam 2022 admit card date is released. The FTII Entrance Exam admit card 2022 release date and time are given below.

FTII Entrance Exam Admit Card 2022 Date

ParticularsDetails
FTII Entrance Exam admit card 2022 release dateTo be notified
Last date to download FTII Entrance Exam admit cardTo be notified
FTII Entrance Exam 2022 exam dateexamdate

FTII Entrance Exam Admit Card 2022

Candidates will be able to download the FTII Entrance Exam admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their FTII Entrance Exam 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the FTII Entrance Exam exam centres without a valid admit card of FTII Entrance Exam 2022.

How to download FTII Entrance Exam Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the FTII Entrance Exam 2022 admit card online on its official website officialsite. The admit card of FTII Entrance Exam 2022 can be downloaded through FTII Entrance Exam 2022 login using the application number and date of birth. For FTII Entrance Exams admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the FTII Entrance Exam 2022 admit card direct link:

Steps for FTII Entrance Exam Admit Card Download 2022

Candidates have to follow the series of steps below for FTII Entrance Exam 2022 admit card download.

  1. Visit the FTII Entrance Exam official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download FTII Entrance Exam Admit Card”
  3. In the FTII Entrance Exam login, enter the FTII Entrance Exam 2022 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download FTII Entrance Exam admit card 2022 and save.

Discrepancies in FTII Entrance Exam Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the FTII Entrance Exam admit card 2022 from the FTII Entrance Exam official website. Or candidates find any error in the details provided in FTII Entrance Exam admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the FTII Entrance Exam 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details Mentioned in FTII Entrance Exam Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for FTII Entrance Exam exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of FTII Entrance Exam exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When FTII Entrance Exam 2022 Admit Card will be available?

Ans: FTII Entrance Exam 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the FTII Entrance Exam 2022 Admit Card?

Ans: FTII Entrance Exam admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download FTII Entrance Exam admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit FTII Entrance Exam official website at officialsite and login using their application number and password to download FTII Entrance Exam hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the FTII Entrance Exam admit card?

Answer: The authorities shall release FTII Entrance Exam admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of FTII Entrance Exam 2022?

Answer: The FTII Entrance Exam admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of FTII Entrance Exam 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my FTII Entrance Exam 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their FTII Entrance Exam application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in FTII Entrance Exam 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in FTII Entrance Exam admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, FTII Entrance Exam 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, FTII Entrance Exam 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the FTII Entrance Exam to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my FTII Entrance Exam 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the FTII Entrance Exam admit card safe as the scores of FTII Entrance Exam will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the FTII Entrance Exam Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their FTII Entrance Exam Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my FTII Entrance Exam admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download FTII Entrance Exam 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the FTII Entrance Exam exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article