GD Goenka scholarship test Admit Card

GD Goenka scholarship test Admit Card 2022- organiser will release the admit card of GD Goenka scholarship test 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their GD Goenka scholarship test admit card 2022 by logging into the candidate portal using their User Id and password. GD Goenka scholarship test admit card will provide the details of the exam date, time and exam centre venue along with the basic details of the candidates.

GD Goenka scholarship test Admit card

The details required to download the GD Goenka scholarship test admit card 2022 are registration number and password. GD Goenka scholarship test admit card mentions candidates personal details, GD Goenka scholarship test exam centre, exam day details and important instructions. The GD Goenka scholarship test 2022 admit card is an important document. Applicants are not allowed to appear for the examination without the admit card. Applicants appearing for the GD Goenka scholarship test exam must carry one valid ID proof along with the admit card. In case of any discrepancy in the GD Goenka scholarship test admit card 2022, candidates must contact the exam conducting authority atleast one week before the commencement of the exam.

organiser has announced GD Goenka scholarship test 2022 admit card release date. The authorities will release GD Goenka scholarship test admit card 2022 on admitcarddate. GD Goenka scholarship test 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of GD Goenka scholarship test 2022 from the official website. To check GD Goenka scholarship test admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the GD Goenka scholarship test 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the GD Goenka scholarship test 2022 admission process is over.

GD Goenka scholarship test Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus GD Goenka scholarship test Syllabus PDF
Website officialsite

GD Goenka scholarship test Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the GD Goenka scholarship test exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

GD Goenka scholarship test Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of GD Goenka scholarship test 2022 To be notified
Release of GD Goenka scholarship test Hall Ticket To be notified
GD Goenka scholarship test 2022 Examination To be notified

GD Goenka scholarship test Admit Card 2022

The authorities will release the GD Goenka scholarship test admit card 2022 online on the official website for the third session. The GD Goenka scholarship test admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for GD Goenka scholarship test 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading GD Goenka scholarship test hall ticket 2022:

How to download the GD Goenka scholarship test admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to GD Goenka scholarship test login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter GD Goenka scholarship test 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘GD Goenka scholarship test admit card’, click on it
  5. GD Goenka scholarship test 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

Corrections in GD Goenka scholarship test 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of GD Goenka scholarship test. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

GD Goenka scholarship test 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the GD Goenka scholarship test admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the GD Goenka scholarship tests admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s GD Goenka scholarship test 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When GD Goenka scholarship test 2022 Admit Card will be available?

Ans: GD Goenka scholarship test 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the GD Goenka scholarship test 2022 Admit Card?

Ans: GD Goenka scholarship test admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download GD Goenka scholarship test admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit GD Goenka scholarship test official website at officialsite and login using their application number and password to download GD Goenka scholarship test hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the GD Goenka scholarship test admit card?

Answer: The authorities shall release GD Goenka scholarship test admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of GD Goenka scholarship test 2022?

Answer: The GD Goenka scholarship test admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the GD Goenka scholarship test admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their GD Goenka scholarship test 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my GD Goenka scholarship test 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their GD Goenka scholarship test application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in GD Goenka scholarship test 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in GD Goenka scholarship test admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, GD Goenka scholarship test 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, GD Goenka scholarship test 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the GD Goenka scholarship test to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my GD Goenka scholarship test 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the GD Goenka scholarship test admit card safe as the scores of GD Goenka scholarship test will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the GD Goenka scholarship test Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their GD Goenka scholarship test Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my GD Goenka scholarship test admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download GD Goenka scholarship test 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the GD Goenka scholarship test exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized