GLAET Admit Card

GLAET Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of GLAET 2022 in online mode on admitcarddate. The GLAET admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, GLAET 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the GLAET hall ticket 2022.

GLAET Admit card

The details required to download the GLAET admit card 2022 are registration number and password. GLAET admit card mentions candidates personal details, GLAET exam centre, exam day details and important instructions. The GLAET 2022 admit card is an important document. Applicants are not allowed to appear for the examination without the admit card. Applicants appearing for the GLAET exam must carry one valid ID proof along with the admit card. In case of any discrepancy in the GLAET admit card 2022, candidates must contact the exam conducting authority atleast one week before the commencement of the exam.

GLAET 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to GLAET Admit card in the given article.

GLAET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus GLAET Syllabus PDF
Website officialsite

GLAET Admit Card 2022 Date (Session 4)

The GLAET 2022 admit card date is released. The GLAET admit card 2022 release date and time are given below.

GLAET Admit Card 2022 Date

Particulars Details
GLAET admit card 2022 release date To be notified
Last date to download GLAET admit card To be notified
GLAET 2022 exam date examdate

GLAET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the GLAET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their GLAET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the GLAET exam centres without a valid admit card of GLAET 2022.

How to Download GLAET Admit Card 2022?

GLAET Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your GLAET Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download GLAET Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

Discrepancies in GLAET Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their GLAET admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in GLAET admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in GLAET admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

GLAET 2022 Admit Card – Details mentioned

The GLAET admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • GLAET 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of GLAET organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When GLAET 2022 Admit Card will be available?

Ans: GLAET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the GLAET 2022 Admit Card?

Ans: GLAET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the GLAET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their GLAET admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the GLAET admit card?

Answer: The authorities shall release GLAET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my GLAET admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your GLAET Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • GLAET Paper/ Code

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the GLAET admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their GLAET 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my GLAET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their GLAET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in GLAET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in GLAET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, GLAET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, GLAET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the GLAET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my GLAET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the GLAET admit card safe as the scores of GLAET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the GLAET admit card?

Answer: Applicants will be able to download the GLAET 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my GLAET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download GLAET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the GLAET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.