GMAT Admit Card

GMAT Admit Card 2022- organiser will release the GMAT admit card 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their GMAT admit card 2022 by logging in to the candidate portal using registration number, date of birth and mobile number.

GMAT Admit card

Candidates will need their registration number and security code for GMAT admit card 2022 download. Candidates will find important details like GMAT exam date and time, exam centre address, etc. in GMAT admit card 2022. For more details on GMAT admit card 2022, check the complete article below.

organiser has announced GMAT 2022 admit card release date. The authorities will release GMAT admit card 2022 on admitcarddate. GMAT 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of GMAT 2022 from the official website. To check GMAT admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the GMAT 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the GMAT 2022 admission process is over.

GMAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus GMAT Syllabus PDF
Website officialsite

GMAT Admit Card 2022 Date (Session 4)

The GMAT 2022 admit card date is released. The GMAT admit card 2022 release date and time are given below.

GMAT Admit Card 2022 Date

Particulars Details
GMAT admit card 2022 release date To be notified
Last date to download GMAT admit card To be notified
GMAT 2022 exam date examdate

GMAT Admit Card 2022

Candidates will be able to download the GMAT admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their GMAT 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the GMAT exam centres without a valid admit card of GMAT 2022.

How to Download GMAT Admit Card 2022?

GMAT Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your GMAT Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download GMAT Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

The discrepancy in GMAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the GMAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, GMAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the GMAT admit card 2022.

Details Mentioned on GMAT Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in GMAT admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your GMAT admit card:

Candidate’s name Photograph and Signature
Application number Exam Center
Test date Exam center/venue address
Timings of the exam Subject Opted for Part IV of GMAT 2022
Signature and photograph of the examinee GMAT 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When GMAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: GMAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the GMAT 2022 Admit Card?

Ans: GMAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the GMAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the GMAT admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the GMAT admit card?

Answer: The authorities shall release GMAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of GMAT 2022?

Answer: The GMAT admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of GMAT 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my GMAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their GMAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in GMAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in GMAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, GMAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, GMAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the GMAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my GMAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the GMAT admit card safe as the scores of GMAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for GMAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading GMAT admit card.

Ques 12: When will I receive my GMAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download GMAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the GMAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized