GNIHM JET Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

GNIHM JET Admit Card 2022 – organiser will release GNIHM JET 2022 admit card for the third test at officialsite. The direct link to download GNIHM JET 2022 admit card will be provided here. Candidates need their GNIHM JET 2022 application form number and password for downloading GNIHM JET admit card 2022.

GNIHM JET Admit card

Information regarding the GNIHM JET 2022 exam centre will also be available in the GNIHM JET 2022 admit card. To download the GNIHM JET admit card, candidates will need to enter their GNIHM JET 2022 enrollment ID and password. GNIHM JET exam admit card 2022 is a mandatory document as no candidate will be allowed to appear for GNIHM JET exam without it. Read the full article to know all the important details related to the GNIHM JET admit card 2022.

organiser will release the GNIHM JET 2022 admit card on the official website. The official GNIHM JET 2022 admit card date will be announced soon. Registered candidates will be required to complete the slot booking process to download the GNIHM JET 2022 admit card. Details such as the allotted exam date. timings, instructions to follow and more will be available on the GNIHM JET 2022 admit card. Without the GNIHM JET admit card, the candidates will not be allowed to attempt the entrance examination. Read the full article to know more details about GNIHM JET 2022 Admit Card.

Must Read

GNIHM JET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus GNIHM JET Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of GNIHM JET Admit Card 2022

The concerned authorities have announced GNIHM JET admit card date 2022 on the official website of the organiser. GNIHM JET 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

GNIHM JET 2022 Admit Card Dates

Events Dates
GNIHM JET Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
GNIHM JET Exam 2022 examdate

GNIHM JET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the GNIHM JET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their GNIHM JET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the GNIHM JET exam centres without a valid admit card of GNIHM JET 2022.

How to download GNIHM JET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their GNIHM JET 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of GNIHM JET 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download GNIHM JET 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. GNIHM JET admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in GNIHM JET Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the GNIHM JET admit card 2022 from the GNIHM JET official website. Or candidates find any error in the details provided in GNIHM JET admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the GNIHM JET 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

GNIHM JET 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the GNIHM JET admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the GNIHM JETs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s GNIHM JET 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When GNIHM JET 2022 Admit Card will be available?

Ans: GNIHM JET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the GNIHM JET 2022 Admit Card?

Ans: GNIHM JET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download GNIHM JET admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit GNIHM JET official website at officialsite and login using their application number and password to download GNIHM JET hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the GNIHM JET admit card?

Answer: The authorities shall release GNIHM JET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of GNIHM JET 2022?

Answer: The GNIHM JET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the GNIHM JET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the GNIHM JET exam centre.

Ques 7 : I forgot my GNIHM JET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their GNIHM JET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in GNIHM JET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in GNIHM JET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, GNIHM JET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, GNIHM JET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the GNIHM JET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my GNIHM JET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the GNIHM JET admit card safe as the scores of GNIHM JET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for GNIHM JET admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading GNIHM JET admit card.

Ques 12: When will I receive my GNIHM JET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download GNIHM JET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the GNIHM JET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article