Gujarat PGECET Admit Card

Gujarat PGECET Admit Card 2022- organiser had released the Gujarat PGECET 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, Gujarat PGECET admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the Gujarat PGECET hall ticket 2022 by logging into the Gujarat PGECET web portal using the application number and password.

Gujarat PGECET Admit card

Candidates will need their registration number and security code for Gujarat PGECET admit card 2022 download. Candidates will find important details like Gujarat PGECET exam date and time, exam centre address, etc. in Gujarat PGECET admit card 2022. For more details on Gujarat PGECET admit card 2022, check the complete article below.

organiser has announced Gujarat PGECET 2022 admit card release date. The authorities will release Gujarat PGECET admit card 2022 on admitcarddate. Gujarat PGECET 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of Gujarat PGECET 2022 from the official website. To check Gujarat PGECET admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the Gujarat PGECET 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the Gujarat PGECET 2022 admission process is over.

Gujarat PGECET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus Gujarat PGECET Syllabus PDF
Website officialsite

Gujarat PGECET Admit Card 2022 Date

organiser will release the Gujarat PGECET 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for Gujarat PGECET 2022 in the given table

Gujarat PGECET Admit Card Date

Events Gujarat PGECET 2022 Date
Gujarat PGECET 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
Gujarat PGECET 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

Gujarat PGECET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the Gujarat PGECET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their Gujarat PGECET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the Gujarat PGECET exam centres without a valid admit card of Gujarat PGECET 2022.

How to download the Gujarat PGECET admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to Gujarat PGECET login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter Gujarat PGECET 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘Gujarat PGECET admit card’, click on it
  5. Gujarat PGECET 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

Discrepancies in Gujarat PGECET Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the Gujarat PGECET admit card 2022 from the Gujarat PGECET official website. Or candidates find any error in the details provided in Gujarat PGECET admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the Gujarat PGECET 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Gujarat PGECET 2022 Admit Card – Details mentioned

The Gujarat PGECET admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • Gujarat PGECET 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of Gujarat PGECET organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When Gujarat PGECET 2022 Admit Card will be available?

Ans: Gujarat PGECET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the Gujarat PGECET 2022 Admit Card?

Ans: Gujarat PGECET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the Gujarat PGECET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their Gujarat PGECET admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the Gujarat PGECET admit card?

Answer: The authorities shall release Gujarat PGECET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of Gujarat PGECET 2022?

Answer: The Gujarat PGECET admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the Gujarat PGECET admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their Gujarat PGECET 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my Gujarat PGECET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their Gujarat PGECET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in Gujarat PGECET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in Gujarat PGECET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, Gujarat PGECET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, Gujarat PGECET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the Gujarat PGECET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my Gujarat PGECET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the Gujarat PGECET admit card safe as the scores of Gujarat PGECET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the Gujarat PGECET admit card?

Answer: Applicants will be able to download the Gujarat PGECET 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my Gujarat PGECET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download Gujarat PGECET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the Gujarat PGECET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized