GUJCET Admit Card

GUJCET Admit Card 2022 – organiser will release the GUJCET 2022 admit card at the official website. Candidates who filled the application form can download the GUJCET admit card through candidate login. Candidates first need to complete GUJCET slot booking 2022 to download the admit card.

GUJCET Admit card

Information regarding the GUJCET 2022 exam centre will also be available in the GUJCET 2022 admit card. To download the GUJCET admit card, candidates will need to enter their GUJCET 2022 enrollment ID and password. GUJCET exam admit card 2022 is a mandatory document as no candidate will be allowed to appear for GUJCET exam without it. Read the full article to know all the important details related to the GUJCET admit card 2022.

organiser will release GUJCET admit card 2022 tentatively in third week of August. GUJCET 2022 admit card will be available online on the GUJCET 2022 official website. GUJCET hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For GUJCET 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

GUJCET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus GUJCET Syllabus PDF
Website officialsite

GUJCET Admit Card 2022 Date (Session 4)

The GUJCET 2022 admit card date is released. The GUJCET admit card 2022 release date and time are given below.

GUJCET Admit Card 2022 Date

Particulars Details
GUJCET admit card 2022 release date To be notified
Last date to download GUJCET admit card To be notified
GUJCET 2022 exam date examdate

GUJCET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the GUJCET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their GUJCET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the GUJCET exam centres without a valid admit card of GUJCET 2022.

How to download GUJCET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their GUJCET 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of GUJCET 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download GUJCET 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. GUJCET admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

Corrections in GUJCET 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of GUJCET. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details provided in GUJCET admit card 2022

Candidates will find the information given below in the GUJCET 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • GUJCET attempt
  • GUJCET exam date and time
  • Name and address of GUJCET 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • GUJCET Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When GUJCET 2022 Admit Card will be available?

Ans: GUJCET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the GUJCET 2022 Admit Card?

Ans: GUJCET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the GUJCET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their GUJCET admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the GUJCET admit card?

Answer: The authorities shall release GUJCET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my GUJCET admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your GUJCET Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • GUJCET Paper/ Code

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of GUJCET 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my GUJCET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their GUJCET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in GUJCET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in GUJCET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, GUJCET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, GUJCET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the GUJCET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my GUJCET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the GUJCET admit card safe as the scores of GUJCET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the GUJCET admit card?

Answer: Applicants will be able to download the GUJCET 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my GUJCET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download GUJCET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the GUJCET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized