GVSAT Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

GVSAT Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of GVSAT 2022 in online mode on admitcarddate. The GVSAT admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, GVSAT 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the GVSAT hall ticket 2022.

GVSAT Admit card

organiser released the GVSAT admit card 2022 on admitcarddate. The GVSAT admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the GVSAT 2022 admit card. Note that GVSATs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the GVSAT admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The GVSAT 2022 exam date has been announced for all the sessions.

organiser has announced GVSAT 2022 admit card release date. The authorities will release GVSAT admit card 2022 on admitcarddate. GVSAT 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of GVSAT 2022 from the official website. To check GVSAT admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the GVSAT 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the GVSAT 2022 admission process is over.

Must Read

GVSAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus GVSAT Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of GVSAT Admit Card 2022

The concerned authorities have announced GVSAT admit card date 2022 on the official website of the organiser. GVSAT 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

GVSAT 2022 Admit Card Dates

Events Dates
GVSAT Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
GVSAT Exam 2022 examdate

GVSAT Admit Card 2022

The authorities will release the GVSAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The GVSAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for GVSAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading GVSAT hall ticket 2022:

How TO Download GVSAT Admit Card 2022

Candidates who submitted the GVSAT application form before last date will be issued their admit cards online through the official website. The GVSAT 2022 admit card shall contain various important details including exam day guidelines for the candidates. It is an important document to be mandatorily carried at the exam centre for verification purposes. Candidates may find the process of downloading the same below.

Steps to GVSAT Admit Card 2022 download

  1. Visit the GVSAT official website at vyapam.cgstate.gov.in
  2. Click on the link to GVSAT 2022
  3. Here, click on the link to GVSAT admit card 2022 download
  4. Candidates will have to enter their registration number and security code in the section provided
  5. GVSAT admit card 2022 shall appear on the screen.

Corrections in GVSAT 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of GVSAT. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details Mentioned in GVSAT Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for GVSAT exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of GVSAT exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When GVSAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: GVSAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the GVSAT 2022 Admit Card?

Ans: GVSAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download GVSAT 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of GVSAT. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the GVSAT admit card?

Answer: The authorities shall release GVSAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my GVSAT admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your GVSAT Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • GVSAT Paper/ Code

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the GVSAT admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their GVSAT 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my GVSAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their GVSAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in GVSAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in GVSAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, GVSAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, GVSAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the GVSAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my GVSAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the GVSAT admit card safe as the scores of GVSAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for GVSAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading GVSAT admit card.

Ques 12: When will I receive my GVSAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download GVSAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the GVSAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article