HORTICET Admit Card

HORTICET Admit Card 2022- organiser had released the HORTICET 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, HORTICET admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the HORTICET hall ticket 2022 by logging into the HORTICET web portal using the application number and password.

HORTICET Admit card

Candidates will need their registration number and security code for HORTICET admit card 2022 download. Candidates will find important details like HORTICET exam date and time, exam centre address, etc. in HORTICET admit card 2022. For more details on HORTICET admit card 2022, check the complete article below.

organiser will release HORTICET 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the HORTICET admit card for their respective course in online mode. To download HORTICET 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through HORTICET 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the HORTICET 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the HORTICET 2022 admit card safely. Read the full article to know more about HORTICET 2022 Admit Card.

HORTICET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus HORTICET Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of HORTICET Admit Card 2022

The concerned authorities have announced HORTICET admit card date 2022 on the official website of the organiser. HORTICET 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

HORTICET 2022 Admit Card Dates

Events Dates
HORTICET Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
HORTICET Exam 2022 examdate

HORTICET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the HORTICET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their HORTICET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the HORTICET exam centres without a valid admit card of HORTICET 2022.

How to download HORTICET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their HORTICET 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of HORTICET 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download HORTICET 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. HORTICET admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

The discrepancy in HORTICET Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the HORTICET admit card 2022 carefully and contact the Chairman, HORTICET 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the HORTICET admit card 2022.

Details provided in HORTICET admit card 2022

Candidates will find the information given below in the HORTICET 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • HORTICET attempt
  • HORTICET exam date and time
  • Name and address of HORTICET 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • HORTICET Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When HORTICET 2022 Admit Card will be available?

Ans: HORTICET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the HORTICET 2022 Admit Card?

Ans: HORTICET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download HORTICET admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit HORTICET official website at officialsite and login using their application number and password to download HORTICET hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the HORTICET admit card?

Answer: The authorities shall release HORTICET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my HORTICET admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your HORTICET Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • HORTICET Paper/ Code

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of HORTICET 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my HORTICET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their HORTICET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in HORTICET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in HORTICET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, HORTICET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, HORTICET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the HORTICET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my HORTICET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the HORTICET admit card safe as the scores of HORTICET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for HORTICET admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading HORTICET admit card.

Ques 12: When will I receive my HORTICET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download HORTICET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the HORTICET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized