HP PAT Admit Card

HP PAT Admit Card 2022- organiser had released the HP PAT 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, HP PAT admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the HP PAT hall ticket 2022 by logging into the HP PAT web portal using the application number and password.

HP PAT Admit card

organiser released the HP PAT admit card 2022 on admitcarddate. The HP PAT admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the HP PAT 2022 admit card. Note that HP PATs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the HP PAT admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The HP PAT 2022 exam date has been announced for all the sessions.

The organiser has released HP PAT admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their HP PAT 2022 admit card using the direct link provided below. HP PAT 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 HP PAT admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

HP PAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus HP PAT Syllabus PDF
Website officialsite

HP PAT Admit Card 2022 Date (Session 4)

The HP PAT 2022 admit card date is released. The HP PAT admit card 2022 release date and time are given below.

HP PAT Admit Card 2022 Date

Particulars Details
HP PAT admit card 2022 release date To be notified
Last date to download HP PAT admit card To be notified
HP PAT 2022 exam date examdate

HP PAT Admit Card 2022

The authorities will release the HP PAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The HP PAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for HP PAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading HP PAT hall ticket 2022:

How to download HP PAT Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their HP PAT 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of HP PAT 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download HP PAT 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. HP PAT admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

The discrepancy in HP PAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the HP PAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, HP PAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the HP PAT admit card 2022.

HP PAT Admit Card 2022 Details

The following details will be mentioned in the HP PAT Admit Card 2022-

  • Name of Candidate
  • Name of Parents/Guardian
  • Date of Birth
  • Gender
  • Category
  • HP PAT 2022 Roll Number
  • HP PAT 2022 Roll Number
  • Centre Code
  • Status of Person with Disability
  • Photograph of Candidates
  • Signature of Candidates
  • Name and Address of Allotted Exam Centre
  • Date and Timing of Exam
  • Registration Status of HP PAT 2022
  • Signature of Chairman
  • Exam Day Guidelines

Frequently Asked Question

Ques 1: When HP PAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: HP PAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the HP PAT 2022 Admit Card?

Ans: HP PAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the HP PAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the HP PAT admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the HP PAT admit card?

Answer: The authorities shall release HP PAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of HP PAT 2022?

Answer: The HP PAT admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of HP PAT 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my HP PAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their HP PAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in HP PAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in HP PAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, HP PAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, HP PAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the HP PAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my HP PAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the HP PAT admit card safe as the scores of HP PAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the HP PAT admit card?

Answer: Applicants will be able to download the HP PAT 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my HP PAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download HP PAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the HP PAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized